Közélet

Diplomák osztása a Vitéz János Főiskolán

Szombaton tartotta éves diplomaosztóját a Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskola. A rendezvény a vízivárosi plébániatemplomban hálaadó szentmisével kezdődött, majd a főiskola udvarán ünnepi tanácsülésen adták át az okleveleket a végzősöknek.
ÚJ SZÓ ONLINE

2005. július 1. 10:00

Ferenc pápa k
Szombaton tartotta éves diplomaosztóját a Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskola. A rendezvény a vízivárosi plébániatemplomban hálaadó szentmisével kezdődött, majd a főiskola udvarán ünnepi tanácsülésen adták át az okleveleket a végzősöknek.

Az esztergomi főiskola immár évek óta csak nevében tanítóképző, hiszen az utóbbi években az újságírói divatszakmának köszönhetően közkedveltté vált a kommunikáció és a szociálpedagógia. Az államvizsgák május 24-e és június 14-e között zajlottak le. Az ünnepélyes diplomaosztón összesen 268 diplomát adtak át 262 hallgatónak. Tanítószakon 49-en, hitoktató- és szociálpedagógus-szakon hatan, illetve 108-an, kommunikáció–művelődésszervező szakon 95-en, kommunikáció szakon tízen szereztek oklevelet. Bármely szakon szabadon választható volt a hittanári képzés is, melyből idén hat hallgató diplomázott sikeresen. Ők két diplomát kaptak. (kgy)

Támogassa az ujszo.com-ot

Az elmúlt időszakban arra kértük olvasóinkat, járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez annak érdekében, hogy a jelentős költségekkel járó hiteles, megbízható hírszolgáltatást hosszú távon biztosítani tudjuk.

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót.

A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az ujszo.com professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe.

Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az ujszo.com fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Vladimír Lengvarský
Frissítve

Lengvarský: Egyelőre nem korlátozzák az utazásokat

Peter Kovařík

Kovařík: A határrezsimmel kapcsolatban a rendőrség minden eshetőségre felkészül

koronavírus-vakcina

Vasárnap már a 12 évnél idősebb gyerekeket is oltják Kassán

Zuzana Čaputová

GALÉRIA: Ma ünnepli 48. születésnapját Zuzana Čaputová - nézzük a legemlékezetesebb pillanatait

koronavírus-vakcina

Jelenleg összesen 423 674 ember vár oltásra

koronavírus

Covid-19: A laboratóriumokban minden pozitív mintát szekvenálnak

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.