Közélet

Danko a cseh államfővel találkozott Prágában

Pozsony | Andrej Danko parlamentelnök szerdán Miloš Zeman cseh államfővel találkozott Prágában. Az államügyeken kívül személyes kérdésekről is szó volt a találkozón, ez utóbbiakról azonban egyik fél sem akart részleteket elárulni.
TASR

2019. február 7. 09:12

Andrej Danko - TASR-felvétel

„Miloš Zemannal leülni egy életre szóló élmény. Ő egy okos, karizmatikus ember, akitől van mit tanulni, és ezt mindenkinek odakívánnám, aki bizonyos élethelyzetekben azon gondolkozik, hogy hogyan tovább” – értékelte Danko.

A cseh államfővel a politikáról is beszéltek, és egyetértettek abban, hogy a politikában nincs „happy end”. Danko megjegyezte: eljön az a pillanat, amikor szünetre van szükség, hogy aztán visszatérjünk. Az ő számára még nem jött el ez a pillanat. „Nem szeretnék előreszaladni az időben, de azt gondolom, mindig eljön ez a pillanat” – felelte Danko arra a kérdésre, hogy nem tervezi-e a távozását a politikából.

A két politikus találkozóját a cseh fél nem kommentálta. „A találkozó tartalmát nem fogjuk kommentálni, a találkozót ugyanis a parlamentelnök kérte” – közölte a TASR-rel Jiří Ovčáček, a cseh államfő szóvivője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Megszavazta az Európai Néppárt a Fidesz tagságának felfüggesztését

Az értelmiségi szupersztárok felemelkedése

Felújították a galántai kórház pszichiátriai osztályát

Szlovákia továbbra is ellenőrzi a lengyel húsbehozatalt

Újabb állami támogatás 
a napkollektorokra

Zajban is lehet aludni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?