Közélet

Az SaS aláírásokat gyűjt Érsek Árpád leváltásához

Pozsony | Az ellenzéki SaS aláírásokat gyűjt Érsek Árpád közlekedésügyi miniszter (Híd) leváltásához. A párt frakciója meg van győződve róla, hogy a miniszter hibái, amelyeket a megbízatási ideje alatt elkövetett, rendkívül súlyosak.
TASR

2019. március 7. 17:30

- Somogyi Tibor felvétele

A liberálisok azt szeretnék, ha a miniszter 'rossz teljesítményével' a parlament és a nyilvánosság is foglalkozna. „Ezért is döntöttünk úgy, hogy a demokratikus ellenzék segítségét fogjuk kérni egy rendkívüli parlamenti ülés összehívásához, amelyen eldőlhetne, hogy hányan bíznak még a közlekedésügyi miniszterben" – mondta Miroslav Ivan, az SaS képviselője.

 

2019. március 7. 16:58

Újabb csúszás a D1-es építésén, a kormány szerződést bontott

Ivan szerint az utolsó csepp a pohárban a felsővisnyói (Višňové) alagút építése, amelyet szerinte határozatlan időre elhalasztottak. „Természetesen nem feledkeztünk meg a többi baklövéséről sem, mint a veszteséges IC-vonatok bevezetése vagy, hogy az autópálya valamennyi elkezdett szakaszának befejezésével megcsúszott. Emellett a miniszter folyamatosan alulfinanszírozza az első osztályú utak karbantartását, másrészt pedig kidobálja az ablakon a pénzt olyan projektekre, mint a nemzeti légi- és hajótársaság megvalósíthatóságának elemzése, amelyekről józan paraszti ésszel is eleve látnia kellett, hogy nem gazdaságosak" – tette hozzá.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Külföldi kezelés: nem fizet mindent a biztosító

Frissítve

Az SaS politikusának autóját húzták ki a Garamból, a kocsi belseje csupa vér volt

Agyonlőtték a Trainspotting színészét

Ijesztő baleset: autók repültek a D2-esen

Notre-Dame: Rövidzárlat okozhatta a tüzet

Legfrissebb galériák
Olvasta már?