Közélet

A politológus szerint Bugár nem fog visszalépni

Pozsony | Bugár Béla, a Híd elnöke Juraj Hrabko politológus szerint megnyerte a maga külön kis párharcát Menyhárt Józseffel, az MKP elnökével, és ő nem fog visszalépni.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. február 23. 13:24

- TASR-felvétel

A publicista a Tablet.TV. vitaműsorában beszélt az elnökválasztási kampányról, szerinte Bugár van olyan tapasztalt szónok, hogy helytálljon az elnökjelöltek vitájában, és ha nem is jut be a második fordulóba, a pártján segíthet – vélhetően ez is a célja, mert elnök aligha lehet. Hrabko szerint nem kizárt, hogy Menyhárt eleve azzal a tudattal indult el, hogy a kampány elején vissza fog lépni, „lehet, hogy a felmérésekben mért alacsony támogatottsága is elkedvetlenítette”.
Támogatottsága a közvélemény-kutatásokban egyszer sem haladta meg az 1,5 százalékot, ami az MKP-énál is alacsonyabb.

„Természetesen Bugár javára nem léphetett vissza, hiszen riválisok, de azt nem tudom, hogy segíthet-e valamit Mistríknek Menyhárt támogatása” - tette hozzá Hrabko, aki Maroš Šefčovičot, Robert Mistríket, Zuzana Čaputovát és Štefan Harabint várja az első négy helyre. (TASR)

2019. február 23. 08:45

Menyhárt azt mondja, nehezebb volt visszalépni, mint elindulni
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Szenzáció: a magyarok legyőzték a vb-ezüstérmest

Elhunyt Keszegh István tanár

Emésztőgödörbe esett egy kisfiú, mentőhelikoptert kellett riasztani

Wales egy korai góllal legyőzte Szlovákiát

Megmentenék a liberális demokráciát az új politikai vállalkozások

Kikötött Norvégiában a bajba jutott Viking Sky luxushajó

Legfrissebb galériák
Olvasta már?