Ugrás a tartalomra
Keresés
Daniel Lipšic

Lipšic szerint kulcsfontosságú a bíróság Threema-üzeneteket legitimáló döntése

Bazin | Daniel Lipšic, a Kuciak-család jogi képviselője kulcsfontosságúnak tartja, hogy a Specializált Büntetőbíróság elismerte: törvényesen szerezték meg Marián Kočner Threema-üzeneteit. Úgy véli, a kommunikáció elsősorban Kočnerre, a gyilkosság feltételezett megrendelőjére nézve lehet terhelő bizonyíték.

Elfogták a nagymegyeri temetőt fosztogató férfit

Elfogták a nagymegyeri temetőt fosztogató férfit

Nagymegyer | Több mint 400 euró értékben tulajdonított el különféle rézvázákat.

Citta Sant Angelo

A legzöldebb olasz tartomány, Abruzzo

Olaszországba évente közel 60 millió turista látogat el, pontosan annyi, mint az ország teljes lakossága. Így nem csoda, hogy alig találunk olyan olasz tartományt, ahol ne botlanánk lépten-nyomon turistákba.

Terry Jones

Meghalt Terry Jones, a Monty Python alapítója

A Brian élete és a Gyalog galopp rendezője 77 éves volt.

ash

Itt az új Pokémon-film előzetese

Feburárban érkezik Ash és Pikachu legújabb kalandja, a Netflix gondozásában. Íme a film előzetese:

Jaromír Čižnár
Frissítve

Čižnár szerint az ügyész törvényesen járt el Trnka ügyében

Pozsony | A Speciális Ügyészi Hivatal felügyelő ügyésze törvényesen járt el, amikor szabadon engedte Dobroslav Trnka volt főügyészt. Ezt Jaromír Čižnár főügyész jelentette ki, miután megvizsgálta az ÚŠP ügyészének eljárását, a speciális ügyész állásfoglalását és a Tipos-üggyel kapcsolatos ügyiratot.

A munkanélküliség a fő mumus

A kevésbé fejlett régiókban is többen dolgoznak

Pozsony | Szlovákiában mára a legkevésbé fejlett régiókban is csökken az állástalanok száma, és a legfrissebb adatok szerint azok közül is egyre többen megállják a helyüket a munkapiacon, akik korábban évekig képtelenek voltak elhelyezkedni.

Karácsony Gergely

Felejthetetlen interjút láthattunk a köztévében

Budapest | Az M1 műsorának volt vendége Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. A riporter azonnal a lényegre tért: biciklivel érkezett?

Luzsicza

Többen is jelentkeztek lapunk felhívására

Érsekújvár | Luzsicza Lajos Munkácsy-díjas festőművész mintegy harminc alkotását mutatják be a Vunar Galériában, ahol a szerző születésének 100. évfordulójára emlékeznek február 13-án. Gémesi Julianna, a Vunar Galéria alapítója és vezetője elmondta, az Új Szóban megjelent felhívást követően további hét festménnyel, illetve grafikával és számos dokumentummal bővült a tervezett jubileumi kiállítás anyaga.

hejcei légi katasztrófa

A hejcei légi katasztrófa áldozatainak hozzátartozói perelni akarják Szlovákiát

Pozsony | Az AN-24 (5605) Hejce Polgári Társulás (PT) be akarja perelni Szlovákiát. A társulás tagjai jórészt az AN-24-es katonai repülőgép szerencsétlenségében odaveszett áldozatok hozzátartozói, akik a szlovák védelmi minisztériumot okolják a tragédiáért. A PT a szándékát a közösségi oldalán jelentette be, amire a Defence News portál hívta fel a figyelmet. A magyarországi Hejce község közelében történt légi katasztrófa 42 halálos áldozatot követelt.