Ugrás a tartalomra
Keresés
koronavírus

Koronavírus: 49 új esetet találtak kedden

Kedden 2538 tesztet végeztek el, ezek közül 49 lett pozitív.

sólymos lászló

Sólymos visszautasítja Budaj vádjait

Sólymos László (Híd) volt környezetvédelmi miniszter visszautasítja Ján Budaj (OĽANO), a zöldtárca jelenlegi vezetője állítását, miszerint a tárca az előző ciklusban a pályázati támogatások szétosztása során előnyben részesítette volna a Híd polgármestereit, politikai protekcionizmust gyakorolva.

a

A mellékhatás én vagyok

Éppen elhallgattak a kabócák, amikor Bandika és Ervin megtudta, hogy mégsem újítják fel a Király fürdőt.

A Kuciak-gyilkosság ügyében több vádlott is életfogytiglant kaphat

Az ítélethirdetés elnapolása a Kuciak-ügyben legitim döntés, véli Para és Lipšic

Az ítélethirdetés elnapolása Ján Kuciak újságíró meggyilkolása ügyében a Bazini Specializált Büntetőbíróság szenátusának legitim döntése. Ebben egyetért Marek Para, Marian Kočner ügyvédje és Daniel Lipšic, a kárvallottak jogi képviselője is. A főtárgyalás szerdára tervezett ülését szeptember 3-ra napolták el.

bejrúti robbanás
Frissítve

Száznál több a halottja van a bejrúti robbanásnak

Meghaladja a százat a bejrúti kettős robbanás halálos áldozatainak száma - közölte szerdán a Sky News Arabia hírtelevízió a libanoni vöröskeresztre hivatkozva.

felhős idő

Ilyen időnk lesz szerdán

Mutatjuk a szerdai időjárás-előrejelzést.

fd

Konkrét javaslatokat vár a belügyminiszter a rendőrség megreformálására

Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter levélben tájékoztatta a rendőrséget, hogy a rendőri erők reformja nem érinti az alkalmazottak fizetését és szociális biztonságát. Ugyanakkor arra szólította fel a testület tagjait, kerüljék el a sehová sem vezető kritikát, és tegyenek konkrét és tényszerű javaslatokat a testület megreformálására - tájékoztatta a TASR-t Barbara Túrosová, a belügyminisztérium sajtóosztályának igazgatója.

sport a tv-ben

Képernyőn az Európa-liga nyolcaddöntői

Szerdán négy Európa-liga-nyolcaddöntőt is találunk a tévécsatornák kínálatában. Késő este NHL-t, éjfél után pedig NBA-t is nézhetünk.

Veronika Remišová (Za ľudí) befektetésekért és régiófejlesztésért felelős miniszter lapunknak elmondta: úgy akarja módosítani a közigazgatási rendszert, hogy az ne sértse a kisebbségek érdekeit ⋌(TASR-felvétel)

Homályos a készülő közigazgatási reform

Pozsony | A kormány belevágna a közigazgatási rendszer és az adminisztratív felosztás átalakításába. Veronika Remišová (Za ľudí) befektetésekért és régiófejlesztésért felelős miniszter azt ígéri, mindezt úgy teszik majd, hogy ne sértsék a kisebbségek érdekeit.

roma

Újraindul az Európa-liga, pályára lép a Manchester United és az Internazionale

Szerdán és csütörtökön összesen nyolc mérkőzéssel, közel öt hónapnyi szünet után folytatódik a labdarúgó Európa-liga 2019/20-as idénye.