Ugrás a tartalomra
Keresés
usa zavargások

Gyújtogattak a Fehér Ház környékén, könnygázzal oszlattak az amerikai fővárosban

Washington | Gyújtogattak a Fehér Ház környékén, könnygázzal oszlatták a tömeget az amerikai fővárosban hétfőre virradóra.

Galleko

Galleko® a kukoricában

A kukoricának Szlovákiában és Csehországban stabil helye van a vetésforgóban. A termés-eredmények viszont az utóbbi években azonban jelentősen ingadoznak.

sylvester stallone

GALÉRIA: 3,35 millió dollárért megvehető Stallone nyaralója

Sylvester „Sly” Stallone nemcsak felkapott színész, hanem sikeres rendező, forgatókönyvíró és eléggé tehetséges festő is, aki ráadásul jó ízléssel választja ki és rendezi be otthonait. Merthogy több ház tulajdonosa. Nagyszerű tengerparti rezidenciái vannak Los Angelesben és Miamiban, ezeket megtartotta, de 3,35 millió dollárért most piacra dobta nyaralóját a kaliforniai La Quintában.

koronavírus Magyarország

Koronavírus - Meghalt 1 beteg és 3892-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 1 idős, krónikus beteg, és 15-tel, 3892-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu hétfő reggel.

Gál Tamás és Kiss Szilvia a bergmani kamaradráma egyik jelenetében (Fotó: Csavar Színház)

Keddtől ismét játszik a Jókai Színház

Komárom | Több mint két és fél hónapnyi „koronavírusos kényszerszünet” után keddtől ismét megnyitja kapuit a közönség előtt a Jókai Színház. Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című drámájával a stúdióbérletes és a felnőtt bérletes nézőket kárpótolják az elmaradt előadások miatt.

A Barcelona június 13-án, a Real Madrid egy nappal később játszik

A spanyol labdarúgóliga közlése szerint a címvédő és listavezető FC Barcelona június 13-án, míg legnagyobb riválisa, a Real Madrid egy nappal később játssza soron következő bajnoki mérkőzését.

híd vél

Kellett ez a pofon?

A Híd számára létkérdés, hogy megújuljon és ezt a választók felé is érthetően kommunikálja. A szombati kongresszus egy jó irányba tett első lépésnek tűnik, csak az a kérdés, hogy nincs-e már ehhez túl késő.

sport a tv-ben

Köln–Leipzig focimeccs a tévében

Ma is több élő sportközvetítésből választhatunk: labdarúgás mellett darts, e-hoki és sznúker is van a kínálatban.

napsütés

Ilyen időnk lesz hétfőn

Mutatjuk a hétfői időjárást.

Tallósi malom

Natúrpark lehetne a Csallóköz

Csallóköz/Szigetköz | Összefogással és közös gondolkodással nemzeti parkká válhatna a Duna mente csallóközi és szigetközi szakasza. Szlovákiában még alig léptek az ügy érdekében. Magyarországon 2018-ban natúrpark lett a Szigetköz, ám az egyedülálló környezetben rejlő lehetőségek kiaknázása ott is megrekedt.