Ugrás a tartalomra
Keresés
koronavírus

Koronavírus: 34 beteg elhunyt, 343 új fertőzöttet mutattak ki a PCR-tesztek

Szerdán 6268 PCR-teszt készült, ezekből 343 lett pozitív.

Hosszú Menetelés 5B

Az amerikai űrparancsnokság nyomon követi a visszatérő Hosszú Menetelés 5B kínai rakétát

A hétvégére várható a múlt héten fellőtt kínai rakéta ellenőrizetlen visszatérése a Földre, amelyet nyomon követ az amerikai űrparancsnokság - közölték szerdán amerikai katonai illetékesek.

At Home Gallery

Az At Home Gallery huszonöt éve

Szép kivitelű, impozáns könyv foglalja össze a somorjai At Home Gallery huszonöt évét. Az ezen időszak történetét művészeti eseményekkel felidéző album a galéria és a művészeti központ vendégeire, kiállítóira, zenei fellépőire emlékezik.

koronavírus-vakcina

Délelőtt 10:00 és 12:00 között nem lehet regisztrálni az oltásokra

Csütörök délelőtt 10:00 és 12:00 között leáll az eVakcinacia rendszere, nem lesz lehetőség az oltásokra való regisztrációra.

koronavírus ausztrália

Koronavírus - Az ausztrál hatóságok egy rejtélyes fertőzés forrása után kutatnak

Az ausztrál hatóságok versenyt futva az idővel kutatnak egy rejtélyes koronavírus-fertőzés forrása után Sydneyben, miután több mint egy hónap után regisztráltak egy fertőzöttet, aki helyben kaphatta el a vírust.

Starship

Sikeresen landolt a Starship űrhajó

Sikeresen landolt szerdán első ízben a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat Mars- és Hold-utazásra tervezett Starship kísérleti űrhajója, amelynek prototípusai az előző négy kísérlet során mindig felrobbantak.

koronavírus afrika

Koronavírus - A fertőzöttek száma több mint 155 millió, a halálos áldozatoké 3,24 millió a világon

A világon 155 203 522 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 241 853, a gyógyultaké pedig 91 629 239 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint csütörtök reggeli összesítése szerint.

terhesség

A várandós nők soron kívüli beoltását kéri az emberi jogi központ

A várandós nőknek meg kellene adni a lehetőséget, hogy soron kívül beoltsák őket koronavírus ellen, mivel teljesen megfeledkeztek erről a rizikócsoportról – ezzel a kéréssel fordult az Emberi Jogok Szlovák Nemzeti Központja (SNSĽP) az egészségügyi minisztériumhoz.

babakocsik

Serkentők

Éppen kinyitott a Trawala Bt. autóalkatrész-szaküzlete az újlipótvárosi Hegedűs Gyula utca és a Dráva utca sarkán, amikor Bandika és Ervin megtudta, hogy Szlovákiában a pénzügyminiszter serkenteni szeretné a gyerekvállalási kedvet. Most mi lesz? – kérdezte ijedten Bandika. Szerintem menjünk be – javasolta Ervin.

felhős idő

Ilyen időnk lesz csütörökön

Mutatjuk az időjárás-előrejelzést.