Ugrás a tartalomra
Keresés

15 perc hírnév a magyar politikában

Cseppben a tenger, egy nagyra dagadt apró történet, mely jól illusztrálja a magyarországi politika hiszterizáltsági fokát, a közbeszéd indulatait.

Australian Open - Babos és Fucsovics a vegyes páros második fordulójába

Babos Tímea és Fucsovics Márton bejutott a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes páros versenyének második fordulójába.

Holttestet találtak egy parkoló autóban Füleken

Fülek | Egy nő holttestét találták meg péntek délután egy parkoló autóban Füleken, a Losonci járásban.

Közel 200 Fidesz-ellenes tiltakozás lesz

Valószínűleg soha nem tartottak még egyszerre ennyi helyen kormányellenes demonstrációt a rendszerváltás óta, mint amire ma kerül sor Budapesten és az országban több helyszínen.

Február végén találkozik Donald Trump Kim Dzsong Unnal

Washington | Február végén találkozik Donald Trump amerikai elnök Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel - jelentette be pénteken, helyi idő szerint a kora délutáni órákban a Fehér Ház.

Jányokiak és jókaiak a Téli Kupában

Pozsony/Illésháza/Jányok/Jóka. | Vasárnap rajtol a Pozsonyi Futballszövetség szervezésében zajló Téli Kupa újabb felvonása.

Etessük madarainkat!

Ha a környékbeli madarakat saját kezűleg készített finomsággal szeretnénk meglepni, amely elegendő energiát ad nekik a nagy téli hideg átvészeléséhez, madáreledelt és etetőt is készíthetünk számukra, akár a gyerekek bevonásával.

Szociális vállalatok segíthetnek az alacsony műveltségű állástalanoknak

Lőcse | A tavalyi év végén a Lőcsei járásban 8,5 százalékos volt a munkanélküliség aránya, és 726 tartósan állástalan személyt tartottak nyilván. Ján Richter (Smer-SD) munkaügyi miniszter csütörtökön (január 17.), a kormány lőcsei kihelyezett tárgyalása után ezzel kapcsolatban arra emlékeztetett, hogy a hivatalokban nyilvántartott 1654 állástalan közül csaknem 700-an nagyon alacsony műveltséggel rendelkeznek, és hogy a legtöbben közülük romák.

Többen meghaltak és megégtek egy mexikói üzemanyag-vezeték robbanásában

Legalább huszonegy ember életét vesztette és hetvenegyen megsérültek pénteken egy megcsapolt üzemanyag-vezeték robbanásában Mexikó központi részén - közölte Omar Fayad, Hidalgo tagállam kormányzója. A hatóságok lezárták a térséget. A keletkezett tüzet órákkal később sikerült eloltani.

Arsenal–Chelsea futballrangadó a képernyőn

Angol, német, spanyol, olasz és francia bajnoki focimeccsek szombaton a tv-ben.