Ugrás a tartalomra
Keresés
koronavírus

Közel ötezer koronavírus-fertőzöttet azonosítottak egyetlen nap alatt, 20-szal nőtt az elhunytak száma

PCR-tesztekkel 4 981 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak hétfőn Szlovákiában. A halálos áldozatok 20-szal nőtt – derül ki az Egészségügyi Információk Nemzeti Központja (NCZI) weboldalán közzétett adatokból.

Vlagyimir Putyin

Putyin rászólt a Gazpromra, zuhan a földgázár!

Elrendelte Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy a Gazprom gázipari vállalat novemberben növelje meg szállításait az európai földalatti gáztárolóiba. A szerda esti Putyin-bejelentés óta mostanáig már mintegy 13%-os gázáresésről beszélhetünk.

Csak az jöjjön, akinek muszáj

Csak az jöjjön, akinek muszáj

A mosonmagyaróvári önkormányzatnál mától korlátozták az ügyfélfogadást, vélhetően a koronavírus érkező negyedik hulláma miatt. Eszerint az ügyfelek fogadása csak a városháza földszinti ügyfélszolgálatán és az igazgatási osztály kijelölt helyiségeiben lehetséges.

Emmanuel Macron Boris Johnson

Ismét fellángolt a halászati vita London és Párizs között

Újból fellángolt a hónapok óta parázsló halászati vita Nagy-Britannia és Franciaország között, miután mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség.

Négyezernél több új fertőzött egy nap alatt

Négyezernél több új fertőzött egy nap alatt

A fertőzöttségi adatok folyamatosan emelkednek Magyarországon. A számok nagyjából a február közepi, végi állapotokhoz hasonlítanak.

Elefántkaland talicskányi ürülékkel, Toulouse-tól Győrig

Elefántkaland talicskányi ürülékkel, Toulouse-tól Győrig

Mit gondolnak, mi jelenti a legnagyobb kihívást abban, ha valaki elefántot szállít? Talán az, hogy az állat hatalmas? Vagy az, hogy túl erős? Esetleg kényes az utazásra? Egyik sem. A helyes válasz: az ürüléke.

parlament k

Pozitív lett az egyik képviselő koronavírustesztje, nem tartják meg a parlament ülését

Pozsony | Nem tartják meg a parlament csütörtök délelőttre tervezett ülését, miután az egyik képviselő koronavírustesztje pozitív lett.

Ronald Koeman

Már nem Koeman a Barcelona vezetőedzője

Menesztették az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Ronald Koemant.

Előbb a parkolási problémákat kellene megoldani, azután lehetne a díjakról beszélni

Előbb a parkolási problémákat kellene megoldani, azután lehetne a díjakról beszélni

Amint arról beszámoltunk, közvéleménykutatást terveznek Győrben a parkolási rendszerről. Dézsi Csaba András polgármester ezt Facebook-oldalán is megosztotta. Sokan szóltak hozzá.

Egy hónapra leáll a győri teherjármű-vizsgáztatás

Egy hónapra leáll a győri teherjármű-vizsgáztatás

Felújítják a győri műszaki vizsgaállomást, egy hónapra a teherjárműveknek és a buszoknak szomszédos megyét kell választaniuk.