Ugrás a tartalomra
Keresés
Kassa

Kilenc napja vár a hazatelepítésre

Kassa | Egy Kelet-Szlovákiából származó ápolónő kilenc nappal ezelőtt kereste fel először Szlovákia bécsi nagykövetségét, hogy segítsenek neki a hazajutásban. A koronavírus terjedése miatt eddig hat nappal hosszabbodott az e havi turnusa. A bécsi követség szerint az sem biztos, hogy a hónap végéig sikerül elhagynia az országot.

Buffon

Buffon 2021-ig szerződést hosszabbított a Juventusszal

Gianluigi Buffon médiaértesülések szerint jövő nyárig meghosszabbította június 30-án lejáró szerződését a Juventus labdarúgócsapatával.

koronavírus

Meghaladta a 422 ezret a fertőzöttek száma világszerte

Elérte a 422 989-et az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma szerda reggelre. A halálesetek száma 18 916, a gyógyultaké pedig 108 578 lett - tájékoztatott honlapján a Johns Hopkins Egyetem. A keddi adatsorban még 381 499 fertőzött, 16 557 haláleset és 101 794 gyógyult szerepelt.

Trump szorgalmazná a szigorítások enyhítését, a visszatérést a munkába

Washington | Az új típusú koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorítások enyhítését és a munka mihamarabbi újbóli megindítását szorgalmazta az amerikai elnök abban a több mint kétórás televíziós beszélgetésben, amelyben nemcsak az újságíró, hanem a nézők is kérdezhették őt.

Vasárnap

Már kapható a Vasárnap karanténban készült, legújabb száma, most VasárnapEsküvő melléklettel!

TOVÁBBRA IS változatos témák:

Haj új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Szlovákiában

Meghalt egy brit beteg Magyarországon, tízre nőtt az elhunytak száma

Meghalt egy koronavírus-fertőzött brit beteg Magyarországon - írta a koronavirus.gov.hu szerda reggel. Ezzel tízre nőtt a koronavírusban meghaltak száma.

f

Helyzetben két magyar politikus

Sem az MKÖ, sem a Híd nem jutott be a parlamentbe, de lesz legalább egy-egy magyar politikus a képviselőházban és a kormányban.

Kazimir

Az idei zuhanást gyors felépülés követheti

Pozsony | Gazdasági mélyrepülés, rég nem látott tömeges elbocsátások – ez vár idén Szlovákiára és a világgazdaságra a szlovák jegybank és a mérvadó nemzetközi pénzügyi elemző intézetek szerint, az előrejelzésekből azonban az is kiderül, hogy a válság csak átmeneti lesz.

Andai Györgyi

Nosztalgiamozi a VASÁRNAPBAN Andai Györgyivel

Fehérben pompázik Setétke Huszárik Zoltán költői szépségű Szindbádjában.

Matovič

Hogyan tovább?

Igor Matovič biztosan nem úgy képzelte el kormánya hatalomra lépését, hogy Szlovákia modern kori történelmének legnagyobb kihívásával kell szembenéznie.