Ugrás a tartalomra
Keresés
szrádamatrica

Van e-matricám? Nincs? Nem tudom, mit csináljak?

Előfordult Önnel is, hogy ellenőrizni akarta, az autójának van-e matricája az adott magyar megyére, de nem tudta, mit csináljon. Mostantól tudni fogja.

koronavírus

Átlépte a 920 ezret a járvány kezdete óta igazolt fertőzöttek száma Szlovákiában

PCR-tesztekkel 3 503 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak vasárnap Szlovákiában. A halálos áldozatok száma 32-vel nőtt – derül ki az Egészségügyi Információk Nemzeti Központja (NCZI) weboldalán közzétett adatokból.

iszapkotrás

Iszapkotrás után: Ilyen volt, ilyen lett

Nováki-főcsatorna | A 24 kilométeres Nováki-főcsatorna a szigetközi vízpótló rendszer része: a Zátonyi-Dunából ágazik ki, a Mosoni-Dunába folyik. Az alsó szakaszán háromszor kotorta ki az iszapot a vízügyi igazgatóság a vízelvezetés érdekében: látványos lett a különbség.

oltási igazolvány

Nem jön új igazolvány – a régit kell használni oltásiként, a QR-kód frissül

Február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány – az erről szóló kormányrendelet már megjelent a Magyar Közlönyben. Csak azoknak lesz érvényes az igazolványuk, akik oltottak. Van-e dolgunk ezzel? – kérdezték olvasóink. Mondjuk a választ.

covid

Csaknem 40 ezer új beteg három nap alatt Magyarországon

Magyarország | Az elmúlt hétvégeken csaknem duplázódtak a betegszámok országosan és Győr-Moson-Sopron megyében is.

Egyre több a hamisított Covid-19 elleni gyógyszer!

A hamisított gyógyszerek súlyos kockázatot jelentenek a betegek egészségére és életére. A gyógyszereket ezért csak legális üzletláncoknál vásárolja meg!

lópatkó

Csaltak az uniós pénzzel, feleannyiba került a gép

Minősített költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség három férfival szemben. Közülük ketten egy lópatkógyártó berendezés és tartozékainak beszerzésére mintegy 121 millió forint uniós és tagállami keretből álló kölcsönt használtak fel – cégeiken keresztül. A gépet alig több mint 54 millióért vették, a tartozékok értéke pedig 3.381.000 forinttal fejelte ezt meg – közölte a megyei főügyészség.

zebra

A zebra a gyalogosoké! – kellene, hogy legyen

Győr | A címben szerepló megállapítás első fele a rendőrség közleményéből származik. Az elmúlt időszakban ugyanis megszaporodtak a gyalogos gázolások, a kerékpáros balesetek. Ezek visszaszorítása, megelőzése végett a Győri Rendőrkapitányság fokozott figyelmet fordít a kijelölt gyalogos-átkelőhelyek ellenőrzésére. Az olvasóknak is van erről véleménye.

Joe Biden

Az USA elrendelte, hogy az ukrajnai nagykövetségükben dolgozók családjai hagyják el az országot

Az Egyesült Államok a közelgő orosz invázió miatt döntött így.

Rendőrség

Egy fázisceruza miatt bukott le a drogos

Győr-Moson-Sopron | Győrben egy középkorú férfit, Kapuváron pedig két fiatalembert fogtak el a rendőrök.