Hoppá

Károly herceget is díjazta idén a GQ magazin

Károly brit trónörököst és Rose McGowan amerikai színésznőt is díjazta a GQ magazin szerdán Londonban.
MTI

2018. szeptember 6. 15:25

- TASR/AP-felvétel

Károly hercegnek az emberiséget szolgáló jótékonysági munkáját jutalmazták a szerkesztőség életműdíjával. Kiemelték az elmúlt csaknem 50 évben végzett szolgálatát a környezetvédelem és a vallási tolerancia területén. 

A 69 éves trónörökös több mint 400 szervezet elnöke vagy védnöke.
 

Rose McGowen az első színésznő, akit inspirációs díjával tüntet ki a GQ magazin. Kiemelték: "a nyitottság, mellyel saját tapasztalatait kezelte, a szexuális erőszak ellen indított metoo mozgalom egyik legnagyobb mozgatóereje volt".

A 45 éves színésznő egyike volt annak a több mint 70 nőnek, akik szexuális erőszakkal vádolták Harvey Weinstein hollywoodi filmmogult.

A GQ (Gentlemen's Quarterly) életmódmagazin díjait tizenegy országban, köztük az Egyesült Államokban, Mexikóban, Nagy-Britanniában, Indiában, Kínában és Japánban is átadják. 

A londoni díjátadó gálát a Tate Modern múzeumban tartották, a ceremónián a szórakoztatóipar, a divat, a politika és a sport számos jelentős képviselője - többek között Kylie Minogue, Chris Hemsworth és Donatella Versace is - részt vett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Bugár: Meg kell egyezni a bírójelöltekről

Ma újra futballünnep lesz Dunaszerdahelyen

Lövöldözés Chicago mellett, több ember meghalt

Rimaszombat: Támogatásból készülhet el a téli stadion lelátója

DAC-Slovan a magyar és a szlovák tévében

Rendkívüli állapotot hirdet Trump, hogy megépülhessen a mexikói fal

Legfrissebb galériák
Olvasta már?