Hoppá

Hamburgerezni vitte a gyászmenet a halottat

A 71 évesen elhunyt Leonard Durkin nagy mókamester volt, azt kérte például, hogy Johnny Cash "Ring of Fire"-jét játsszák a krematóriumban a hamvasztásakor, illetve, hogy a temetésének legyen része, hogy a Burger King autós részébe elviszik, és vesznek neki egy baconos-duplasajtos hamburgert.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. június 16. 12:00

Persze a hatgyerekes egykori bányásznak, az öreg csibésznek, ahogy lenni szokott, igazából nagy szíve volt, azért kérte ezt, mert két éve halt meg a felesége, és amikor a temetőbe ment a sírjához, akkor hazafele mindig a Cottingley-i BK-ben evett egy ilyet.

A temetkezési vállalkozó pedig belement a dologba, megbeszélte a gyorsétterem menedzserével a dolgot, úgyhogy a temetés előtti napon elpróbálták a dolgot, aztán másnap a halottaskocsi Mergák szépen feldíszítve, koporsóstul bekanyarodtak a gyorsétterem elé, és rendeltek egy hamburgert. A férfi 50 éves fia, Peter le is filmezte az egészet, sőt, még beszélt is a koporsóhoz. "Utolsó vacsora, apa, mi? Szeretlek, hiányozni fogsz". (Index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Krakkói álom: hosszabbítás után továbbjutott a DAC az EL-ben!

Csapdák a last minute utazásokban, avagy hogyan válasszunk jó nyaralást

Felújítják az érsekújvári szociális szállást

Végeláthatatlan kocsisorok a hídlezárás miatt

Száz éve született Szíjjártó Jenő karnagy

Különleges képet készítettek Čaputováról Gombaszögön

Legfrissebb galériák
Olvasta már?