Hoppá

Egyszerre vár babát 36 nővér egy kórházban

Gyakori vendég mostanában a gólya a Kansas Cityben működő gyermekkórház újszülött intenzívjén dolgozóknál. Ebben az évben ugyanis 36 nővér adott vagy ad majd életet gyermekének.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 10. 11:44

Kép: Facebook

Children’s Mercy Hospital újszülött intenzív osztályán dolgozó nővérek közül 36 várja idén gyermekének megszületését. Július végéig 21 baba érkezett meg, 15 pedig úton van.

Az első babának a 32 éves Allison Ronco adott életet. Kisfia, Henry január 7-én érkezett. A nővér egy reggeli műsorban elmondta, hogy az ilyen baby boom egyáltalán nem szokatlan a kórházukban. „Nálunk mindig van ehhez hasonló babadömping, ez teljesen megszokott – mesélte. – A páciensek azon szoktak viccelődni, hogy ne igyon itt a vízből, aki nem szeretne terhes lenni.”

Természetesen nem volt egyszerű megtervezni a beosztásokat az elmúlt néhány hónapban. A nővéreknek olykor zsonglőrködniük kell a munkájuk és a babafürdetés összeegyeztetése végett, de igyekeznek úgy tervezni, hogy mindenki be tudja illeszteni feladatait.

(nlc)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Mennie kell a „majmocskának”

Négy fiatal hunyt el egy frontális ütközés során

SHMÚ: Hétfőn is viharok várhatók csaknem az egész országban

Ki lehet a RegioJet ellenfele Pozsony és Komárom között?

US Open tenisztorna a tévében

VIDEÓ: Belecsapott a villám Danko zászlórúdjába?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?