Hoppá

Beperelte szüleit egy 40 éves férfi, mert azok kidobták a pornógyűjteményét

Egy Indiana államban élő férfi beperelte a szüleit, mivel kidobták terebélyes pornógyűjteményét. A férfi saját becslése szerint a gyűjteménye 29 ezer dollárt ért.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. április 15. 09:02

Illusztráció - Fotó: pixabay

A 40 éves férfi múlt héten adta be a keresetét Michigan szövetségi bíróságán. Mint kiderült, 2016-ban, válása után költözött vissza a szüleihez, és tíz hónapot élt velük. Amikor újra elköltözött, átszállíttatta dolgait új otthonába, de 12 doboznyi pornógyűjteménye, melyben filmek és magazinok is voltak, nem érkezett meg. Mint szülei bevallották, kidobták a tartalmát a dobozoknak. A periratokban szerepel egy email is csatolva a férfi apjától, melyben azt írja fiának, hogy szívességet tettem neked, hogy kidobtak ezeket a dolgokat - írja a 444.hu.

A férfi előbb rendőrségi feljelentést tett, de az ügyészség nem volt hajlandó vádat emelni a szülők ellen. Ezután jött a polgári peres eljárás, melyben a férfi a kár háromszorosát, 87 ezer dollárt szeretne bevasalni a szülein. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Mégane Grandtour: a biztos befutó

Határsértőt fogtak el a szlovák–ukrán határon

Részegen, jogsi nélkül okozott balesetet a sofőr, két kisgyermek sérült meg

Hatalmas kárt okoztak a kürti gazdáknak

Pellegrini a beruházásokról is tárgyalni fog a japán miniszterelnökkel

Eláraszt bennünket a külföldi élelmiszer

Legfrissebb galériák
Olvasta már?