Hoppá

Angelina Jolie és Elon Musk?

Angelina Jolie és Brad Pitt áprilisban hivatalosan is elváltak, s a bírósági döntés révén Angelina Jolie Pitt neve visszaváltozott Angelina Jolie-ra, aki immár „hivatalosan” is randizhat.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. május 5. 16:29

Angelina Jolie - TASR/AP-felvétel

A 43 éves színésznő kegyeiért a Star magazin szerint két milliárdos üzletember is versenyez, akikkel a filmsztár randizott is mostanában. Az egyik, kifejezetten úriember a Twitter társalapítója, Jack Dorsey, a másik egy szintén szemrevaló férfi, aki nem más, mint a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk. Egy bennfentes szerint Angie már választott, és Mr. Musk mellett döntött. 

elon

Brad Pitt sem szomorkodik, állítólag a Jolie-nál nem kevésbé híres színésznővel, Charlize Theronnal randizgat. Első exnejét, Jennifer Anistont, akivel jó barátságban van, pedig hihetetlen  ajándékkal lepte meg 50. születésnapja alkalmából. Egy házat vett neki, de nem akármilyent. 79 millió dollárba került a Beverly Hills-i luxusvilla, amelyben korábban házaspárként élt Jen és Brad. Véletlenül ismét piacra dobták, Pitt pedig nem hagyhatta ki a lehetőséget.

brad

Jen nagyon szerette a házat, amelyet válásával elvesztett. Későn jött rá, ki kellett volna fizetnie exét, hogy megtarthassa az ingatlant. Most – az emlékekkel együtt – övé az egész ház. (Bors, ug)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A lakosság 63 százaléka fizeti be minden számláját időben

Napoli–Internazionale rangadó vasárnap estére

GALÉRIA: Kikapott a DAC Rózsahegyen

Új választások kiírását javasolta az osztrák kancellár

A Magyar Fórum módosítaná az alkotmány preambulumát

Tragédia: halálra gázoltak egy kerékpárost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?