Hoppá

Andy Vajna az otthonában halt meg, a gondnoka talált rá vasárnap reggel

Andy Vajna az otthonában halt meg, vasárnap reggel talált rá a gondnoka – írja a Blikk.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. január 21. 09:47

Andy Vajna - TASR/AP-felvétel

Mivel reggel – szokásával ellentétben nem ment le reggelizni – a gondnok felment a hálószobájába, A lap információi szerint azonnal próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Hámori Eszter publicista péntek este volt fent nála. A Blikknek azt mondta, Andy Vajna fáradtnak tűnt, és annak is érezte magát, nem tudta, miért, ennek ellenére jót beszélgettek. „Kedélyesen mutogatta felesége legújabb instagramos fényképeit, és áradozott, hogy többször is megnézte a Freddie Mercury életéről szóló mozifilmet. Aggodalmaskodva rákérdeztem, mi a helyzet az egészségével, mert egy közös baráttól rossz híreket hallottam. Elismerte, hogy egy hirtelen rosszullét után azonnal bement a kórházba, és hogy az orvosok szerint ez volt a szerencséje. Nem mondta, ez mikor volt, de úgy beszélt a dologról, mint amin már túl van. Most is látom magam előtt, ahogy mondja: »Kutya bajom, rossz pénz nem vész el.« Annyira sajnálom. Tele volt tervekkel, új rádiót is szeretett volna indítani. Nem látszott rajta, hogy már csak egy napja van hátra” – mondta megrendülten Hámori Eszter.

(hvg.hu)

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4
+12
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

VIDEÓ: Beintett a rendőröknek, majd megpróbált meglépni előlük

Čaputová: felelősségteljesen járnék el, ha Harabin továbbjutása fenyegetne

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

Nő a drogfogyasztás a roma telepeken

Veterán versenyző, új motivációval

Legfrissebb galériák
Olvasta már?