Autó-motor

A Suzuki megmutatta az új Jimnyt

Pozsony | Kevés autóra vártam úgy, mint a Suzuki Jimnyre. Tulajdonképpen még mindig várok, a modell szlovákiai árusítását még nem kezdték meg, s még a tesztautók sem érkeztek meg. Minden esetre nem kizárt, hogy nyáron mindez megváltozik.
ÚJ SZÓ-ÖSSZEFOGLALÓ

2019. május 7. 08:00

- A szerző felvétele

Addig is azzal rövidítettem a várakozást, hogy az autószalonon másztam végig a Jimnyt. Olyan, mint egy kicsi Mercedes G, de sokkal helyesebb. Gyakorlatilag mindenkinek, aki látja, mosolyt csal az arcára. Különleges zöld színe ideálisan illik hozzá. A meghajtást az AllGrip Pro rendszer biztosítja. Állítólag nagyon jó terepképességei vannak, kompakt méreteinek köszönhetően pedig városban is jó használni. Ennek majd csak a tesztelésen tudok majd utánajárni, amit viszont már most tudok, hogy beleszerettem. Túl sok csomagot nem tudnak benne elhelyezni, alapban ugyanis csak 85 literes tér áll a rendelkezésre, a hátsó üléstámlák lehajtása után 377 literes teret kapunk. Az autót csak egy négyhengeres benzinmotorral lehet majd megrendelni, melynek hengerűrtartalma 1462 cm3. A maximális teljesítmény 75 kW 6000 fordulaton, a forgatónyomaték pedig 130 Nm.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A lakosság 63 százaléka fizeti be minden számláját időben

Húsz év után újra Pozsonyban

GALÉRIA: Kikapott a DAC Rózsahegyen

Új választások kiírását javasolta az osztrák kancellár

A Magyar Fórum módosítaná az alkotmány preambulumát

Tragédia: halálra gázoltak egy kerékpárost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?