PR CIKKEK

Ámulat az ékszerek világában, új, egyedülálló drágakövek!

A drágakövek csúcsköszörűsei új, eredeti darabokat kezdtek el alkotni, melyek felkeltették a luxusboltok érdeklődését szerte a világban!
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 13. 13:33

A doublet és triplet drágakövek két vagy három drágakőből tevődnek össze. Az alapot egy nem átlátszó drágakő alkotja, mint a rubin, zafír, smaragd, ónix, gyöngyház vagy más. Az alapot tökéletesen sima felületűvé kell varázsolnia egy köszörűmesternek. Ezután kezd érdekessé válni a dolog! Az alapra rögzítenek különféle átlátszó drágaköveket, melyek a drágakövön egyedi színeződést és rajzolatot alkotnak.

A drágakövek kombinálásának nincsenek határai. Az ónix fölé rutilkvarcot lehet rögzíteni és egy csodás nyakékbe foglalni. A rubin, mely felett ametiszt ragyog, csodásan mutathat egy gyűrűn. A korall és tejkvarc kettőse fémjelzi egy elegáns fülbevaló egyedülálló szépségét.

Goldie Klenoty

Ezek a luxus ékszerkülönlegességek gyémántokkal és drágakövekkel a Moraglione ékszerház csúcsértékű mestereinek kezemunkáját dicsérik. Ez a nemzetközi elismerésnek örvendő ékszerház Olaszországból származik, és 1922-től van jelen a piacon. A jelentős ékszerház gazdag tapasztalatairól tanúskodik valamennyi tökélesen kidolgozott ékszerük. E társaság hamarosan a világpiaci tevékenységének 100. évfordulóját ünnepli majd. A Moraglione 1922 csodaszép ékszereit azok az emberek kedvelték meg, akik szeretnének különbözni, de ennek ellenére sem szeretnék elveszíteni a luxusérzetet.

Goldie Valamennyi ékszer minőségi kézműves munka!

Szlovákiában ezeket az ékszereket pozsonyi óvárosi sétánk során láthatjuk, kizárólagos forgalmazójuk a GOLDIE KLENOTY, a Laurinsky utca 15-ös szám alatt.

A GOLDIE KLENOTY ékszerüzlet az új ékszerdizájnra az új -világtrendekre specializálódik, a doublet és triplet kövekre, az ear jacket fülbevalókra, trinity gyűrűkre, az ún. dancing diamonds, mozgó drágaköves ékszerekre, és sok másra.

Goldie

Az üzletben találkozhatnak gemológussal, drágakőspecialistával, aki szakmai beszámolót nyújthat Önöknek az ékszerek készítéséről.

Ezeket az újdonságokat megtekinthetik a https://www.goldie.sk/znacky/moraglione-1922/  weboldalon.

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4
+2
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Cséfalvay: A Hídban nincs elég erő és akarat

Kedden Füleken játszik a DAC – a hazaiaknak ez az év meccse

Leállították a büntetőeljárást Kiska állítólagos zsarolása ügyében

Továbbra sem javult a pedagógusok helyzete

Az MKP egyelőre nem válaszol az OĽaNO ajánlatára

VIDEÓ: Alvó sofőr okozta a balesetet a pozsonyi Sitina-alagútban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?