Agro

Maradnak a „szarvas nyomában”

Sikeresen értékelte a komáromi Agroservis vállalat marketingmenedzsere, Tóth István a cég tavaly elindított projektjét, amely a „Szarvas nyomában” nevet viselte. A projekt lényege, hogy olyan gazdaságokat ismertessenek meg a John Deere márkával, akiknek eddig nem volt ilyen gépe.
Czigler Mónika

2022. február 14. 10:49

John Deere

Milyen céllal indult a kampány?

A célunk az volt, hogy olyan gazdaságok vezetőivel ismertessük meg a John Deere gépeit, akiknek eddig nem volt tapasztalata a márkával.

Milyen gépeket választottak ki erre a célra?

Összesen 8 gépet indítottunk útjára Szlovákia-szerte a 6-8-as szériából.

Hogyan működött a projekt?

Tavaly 8 gazdaságot szólítottunk meg, ezeket a gépeket teljesen ingyenesen bocsátottuk a gazdaságok rendelkezésére. A traktortól függően 600 motorórára, illetve 6 hónapra, vagy 300 motorórára és 3 hónapra. Vállaltuk az első 100 motoróra ingyenes karbantartását is.

Mi alapján döntötték el azt, hogy melyik gazdaságba milyen gépet küldenek?

Elsősorban a teljesítmény, a géptípus, illetve vonóerő alapján, amellyel a konkurens márka rendelkezett az adott gazdaságban. Ehhez hasonló traktort küldtünk a gazdaságba, hogy annak működtetője megtapasztalja a különbségeket.

JD

Milyen eredménnyel zárult a kezdeményezés?

Teljes mértékben pozitívan értékeljük a kezdeményezést, hiszen a 8 gazdaságból 4 esetében ottmaradt a cégnél a traktor, és többen is jelezték vásárlási szándékukat. Elmondhatom, hogy a gazdák semmit nem bíztak a véletlenre, nagyon komoly tesztnek vetették alá a gépeinket. Az értékelők, illetve a gazdák benyomásai olvashatók az internetes oldalunkon, illetve a videók megtekinthetők a YouTube-on.

Folytatódik jövőre is a program?

Igen, hasonló formában, mint idén is, szintén nyolc gazdaságot választottunk ki erre a célra.

A gazdák maguktól is jelentkeznek a programba?

Igen, ilyen is előfordult, de sajnos nem áll módunkban minden jelentkező számára biztosítani gépet. A projektet komoly piackutatás előzi meg, és csak azon gazdaságokat tudjuk bevonni a programba, amelyek cégünk filozófiája (amelyben nagy hangsúlyt kap a digitalizáció), illetve az adott program irányelvei alapján megfelelnek a felállított kritériumoknak.

Czigler Mónika

Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Leyen

A szlovákiai családokkal fizettetik meg az EU destruktív zöldpolitikájának az árát

Matej Mišík szerint elképzelhető, hogy újra kötelező lesz védőmaszkot viselni. (TASR-felvétel)

A minisztérium nem készül újabb lezárásokra, de a maszkviselés kötelező lehet

Eduard Heger Richard Sulík

Heger nem árulta el, lesz-e kormányátalakítás a koalíció fenntartása érdekében

Törökország belegyezett Svédország és Finnország NATO-tagságának támogatásába

Törökország belegyezett Svédország és Finnország NATO-tagságának támogatásába

Új Szó

Miről ír a szerdai Új Szó?

d

KVÍZ: Ismert városok… Na, de tudod, hol vannak?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.