Agro

Güttler – otthon a talajművelésben!

A Güttler cég már több, mint 40 éve jelen van a piacon. A vállalkozás azért jött létre, hogy segítse a mezőgazdasági gazdálkodókat a hatékony, jó minőségű talajművelésben és ezáltal a biztosabb, jobb terméseredmények elérésében.
Czigler Mónika

2019. november 26. 12:15

talajművelés

Mindehhez magas minőségi színvonalú talajművelő és növényápoló gépek tervezése, gyártása és a technológia ismertetése, értékesítése révén kívánnak hozzájárulni.

A Güttler alapítása

A cég alapítója Fritz Güttler, aki még az 1960-as években fogalmazta meg – akkor még újdonságnak számító elvárását – a sekély és tömör magágy szükségességét. Az egységesen sekély magágy ezt követően etalonná vált a talajművelésben. Az 1970-es években – mikor a nagyobb teljesítményű és súlyú traktorok elterjedté váltak, a megváltozott igényekhez fejlesztette a három rétegű magágy szerkezetet.

A német Güttler házaspár 1996-ban Hódmezővásárhelyen megalapította a Güttler Kft-t azzal a céllal, hogy a cég Güttler gépeket gyártson a nyugat-európai gazdálkodók számára. Időközben a magyarországi piacon is elindult az értékesítés.

Magyarországi fejlesztések

A Güttler Kft. sokoldalúságát és a jövőbeni terveit jellemzi, hogy a talajmunkagépek fejlesztése is Magyarországon történik, ami azért is fontos, mert a korábban Németországban fejlesztett gépek helyett ma már olyan gépeket fejleszt a cég, amelyek teljes mértékben figyelembe veszik a magyar talajviszonyokon túl a kelet-európai növénytermesztők igényeit is. A Güttler Kft. aktívan képviselteti magát Szlovákiában, Szerbiában, Horvátországban, Romániában, Bulgáriában és Oroszországban is.

A Güttler cég manapság számos téren kínál megoldásokat a gazdáknak, legyen szó, tarlóhántásról, alapművelésről, elmunkálásról, magágykészítésről, vetésről, gyepápolásról, növényápolásról.

güttler team

Szervizellátás

A gépek értékesítése mellett természetesen nagyon fontos szerepet tölt be a jó alkatrészellátás és szervizháttér. A cég dolgozói pontosan tudják, hogy amikor egy gép elromlik, akkor a gazdáknak AZONNAL kell a segítség. Nincs annál idegesítőbb és drágább, mint amikor az idénymunkák közepén kényszerleállást kell tartani. A több mint 4000 cikkelemes raktárkészlettel akár aznap, gyorsan kijutnak a szakemberek a helyszínre. A cég azt vallja, hogy az a leggazdaságosabb, ha a problémát egyszer oldjuk meg és véglegesen.

Alkatrészellátás

Nincs annál pazarlóbb, mint amikor egy olyan alkatrészt kell évente cserélni, amit 4 évente volna csak indokolt. Az eredeti alkatrészek megbízhatósága és élettartama jelentősen meghaladja az utángyártottakét. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy ha a gép egyik részén egy gyengébb alkatrész van, az jobban terheli a gép más részeit.

Az eredeti alkatrészek nemcsak az adott alkatrész, hanem az egész gép élettartamát megnövelik. A gazdák szerint az olcsóbb alkatrész okozta pillanatnyi spórolás össze sem hasonlítható az üzembiztos működéssel.

Bővebb info:

www.guttler.sk

zsolt.rostas@guttler.sk

+421 905 516 183

https://www.youtube.com/user/guttlerkft

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Életet menthetnek a láthatósági elemek!

Nincs esély fehér karácsonyra

79 éves nénit löktek le az egyik pozsonyi lakóház lépcsőiről

Nem adott elsőbbséget, a patakban végezte

402 euró bírságot szabtak ki egy gyorshajtóra a Galántai járásban

Elítélték Tibor Eliot Rostast, a Zem a vek főszerkesztőjét

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.