Agro

Édes élet…

Az AM-AGRO vegyszerforgalmazó vállalat teret biztosított a Slovenské Cukrovary s.r.o. cukorgyár Szered képviselőinek is.
Czigler Mónika

2019. július 18. 11:59

Nem véletlen, hiszen a szeredi cukorgyárat képviselő főagronómus Németh László mérnök szerint már régóta együtt dolgoznak az AM-AGRO vegyszerforgalmazó vállalattal. A cukorrépa vegyszere védelmét illetően az AM-AGRO vállalat ugyanis élen jár az általa forgalmazott készítményekkel. Németh László mérnök elmondta, hogy a tavalyi év sem volt rossznak mondható a termésátlagot illetően. A minőség szempontjából azonban meg kell említeni, hogy bizony sok esetben nehéz volt a cukorrépát feldolgozni a gombás betegségek miatt, valamint a nagy melegek hatására a cukorrépa elhalása miatt. Az idei év azonban már ígéretesebbnek mutatkozik, bár ez régióként is változó lehet. Viszont meg kell említeni, hogy a termésátlagot a júliusi-augusztusi csapadék mennyisége nagyban befolyásolja.  
(czm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?