Agro

A pénzverést is kipróbálhatták

A Candor Trading vetőmag-forgalmazó vállalatnál még a pénzverést is kipróbálhatták a gazdák.
Czigler Mónika

2019. július 8. 13:10

A cég a repce portfólióját mutatta be Udvardon. „A kísérleteink általában véve is jól sikerültek. Mivel ez az év teljesen más, mint a tavalyi, ezért érdekes lesz összehasonlítani az előző években végzett kísérleti eredményeket a mostaniakkal” – mondta Lenka Kováčiková.

A cég marketingmenedzsere a hibridek közül kiemelte a Hamourt, amelyet nálunk 2017-ben regisztráltak, ez egy közepesen korai, jó teljesítményű hibrid. A felsorakoztatott repcekínálattal kapcsolatosan még elmondta, az Euralis cégtől elhozták az ES Mambót, amely „nagyon jól néz ki”. Franciaországban ennek a vonalas repcének a kísérleti eredményei a győztesek közt foglaltak helyet, ezért a Candor Trading is sokat vár tőle a hazai körülmények közt. „Általánosságban is elmondható, hogy a vonalas repcéink termése idén ígéretesnek látszik, ezért sokat remélünk tőlük” – mondta Lenka Kováčiková.

(cz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová akár Áderrel is emlékezne Trianonra

Ismét áll a bál a koalícióban: Danko indoklás nélkül törölte Cséfalvay külföldi útját

GALÉRIA: Így nyaralnak a szlovákiai politikusok

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Peter Tóth azt állítja, hogy Dušan Kováčik speciális ügyész információkkal látta el Norbert Bödör vállakozót

EP: itt is dúl a Fidesz–ellenzék háború

Legfrissebb galériák
Olvasta már?