18+

VIDEÓ: Hatalmas családi verekedés tört ki Disneylandben

Az anaheimi Disneylandben egy rendkívül nyomasztó családi verekedés tört ki, több tucat gyerek szeme láttára.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. július 9. 16:30

- Youtube

Felkavarta a látogatókat és megríkatta a gyereket az a jelenet, amelynek a szombaton voltak szemtanúi az anaheimi Disneylandben. Egy család négy tagja esett egymásnak a vidámpark Mickey egér szekciójában, ám a rendőrség csak most indított vizsgálatot az ügyben, miután a bunyóról készült mobiltelefonos videók terjedni kezdtek a neten.

A felvételeken az látható, hogy egy nő valamiért arcon köpi a bátyját, ezután pedig gyorsan elszabadulnak az indulatok, a családtagok egymást ütlegelve, hajat tépve összeverekednek. Az erőszak a csitítási kísérletek ellenére többször is újra fellángol, egy látszólag csak békíteni igyekvő nő is a földre kerül, az egyik férfi két nőnek is brutálisan nekiesik.

A jelenet közvetlen közelében több kisgyerek is látható, folyamatosan gyereksírást lehet hallani, miközben többször elhangzik a látogatók részéről, hogy „hívják a biztonságiakat”. Ők azonban csak percekkel később, már a bunyó végén érkeztek meg, és mint utóbb többen is kifogásolták, hagyták simán elsétálni a botrány okozóit, mindössze egy jegyzőkönyvet írtak az esetről.

(24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Az első Hold-misszió 50. évfordulója

Összekapcsolódott a Nemzetközi Űrállomással az első Holdra szállás 50. évfordulóján feljuttatott űrkabin

Úszódöntőket nézhetünk a tv-ben

Barkácsáruházra zuhant egy kisrepülőgép Németországban

A hely, ahol bárki megérintheti a Holdat

GALÉRIA: Így zajlott a pozsonyi Pride

Legfrissebb galériák
Olvasta már?