Újvilági problémák

<div>Már nagyon vártuk, itt a Chuck Norris ásványvíz.</div>

Kisebbfajta gejzírként buggyant fel a minap a globális médiamocsár fertelmes bugyraiból az információ, hogy Chuck Norris egykori amerikai akciófilmsztár saját vízmárkájával támadja le a bolygó lakóit, de leginkább az ásványvízpiacot. A CForce nevű palackozott folyadék nemcsak egy sima ásványvíz, amelyet Chuck Norris fizimiskájával akarnak eladni, hanem ezer szállal kötődik a sztárhoz, ugyanis annak Lone Wolf (Magányos farkas) nevű birtokáról származik. A cég honlapja szerint a víz nem egyszerűen folydogál a földből, hanem olyan féktelen erővel és intenzitással tör fel egy artézi forrásból, ahogy az Chuck Norris félköríves rúgásaitól elvárható. A víz egyébként egy 23 ezer éves vulkáni rétegen át jut a felszínre – szólnak a hivatalos információk.  A szóban forgó termék texasi boltokban már kapható, de persze interneten is megrendelhető, vagyis a világ egyetlen lakója sem záratik ki a szerencsés fogyasztók közül. Már ha meg tudja fizetni, ugye. Chuck Norris ásványvizének literéért ugyanis két (értsd: kettő) dollárt kérnek, ami euróra átszámolva durván 1 euró hetvenöt cent. Drágának tehát drága, de biztosan nagyon finom. A Chuck Norris-birtokon felszínre törő víz nem lehet rossz ízű. Mindazonáltal nyilván a többi ásványvízhez hasonlítható leginkább. Én személy szerint nagyon várom már az első tanulmányokat, amelyek kimutatják, melyik hazai vagy nem hazai ásványvízhez hasonlít a legjobban. Budiš? Gemerka? Mattoni? Römer Quelle? Margitszigeti kristályvíz? Fröccsben vajon hogyan viselkedik? Létezik egyáltalán szénsavval dúsított változatban? Nyilván igen.  Alighanem senki nem gyanakszik arra, hogy a nyugalmazott akcióhős pénzt akar keresni ezzel a kis vállalkozással. Nem gyanakszik, hiszen látta a színész bordahorpasztó rúgásait a képernyőn. Szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy élnek még a bolygón olyan jólelkű emberek, mint ő. Akik azon túl, hogy saját maguk és szűk környezetük számára megteremtik a jólétet és az abból következő boldogságot, lehetővé teszik, hogy mindebből az összes élőlény részesüljön, anélkül, hogy oda kellene utaznia az említett vulkáni rétegből feltörő forráshoz.  Amerikában viszont újabban már nemcsak pozitív és előre mutató, de aggasztó dolgok is történnek, már ha hihetünk azoknak, akik erről hírt adnak. Az egyik ilyen aggasztó információ szerint nagy bajban van az új elnök stábja, mivel egyetlen híres zenész vagy énekes sem szeretne fellépni Donald Trump beiktatási ceremóniáján. Vagy félnek, hogy kikezdi őket a Hillary-párti média, vagy eleve Hillary-pártiak. Van ilyen. A megoldás az ő esetükben is lehetne Chuck Norris. Ha a világ lakóitól nem sajnálja a tulajdon forrása vizét, nyilván ezt a csekély segítséget sem tagadná meg az elnök embereitől. Elénekelhetne a beiktatáson mondjuk egy Beyoncé-dalt, azt úgy is playbackről énekelte maga Beyoncé is Obama beiktatásán 2013-ban. Vagy Pataky Attilának is szólhatnának. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?