Vélemény

Több mindent, kevesebb semmit

Hol volt, hol nem volt, áprilisban lemondott a Magyarország új szívcsakrájának sokoldalú polgármestere, Mészáros Lőrinc. A magyarok pénzügyi zsenije, akiben Jeff Bezos és Warren Buffett befektetői géniusza ötvöződik, már nem kívánt Felcsút polgármestere lenni.
Sánta Szilárd

2018. augusztus 14. 14:07

Fotó a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Facebook-oldaláról

Ezentúl a gazdasági érdekeltségeire koncentráló üzletembernek, exgázszerelőnek szüksége is lesz alapos koncentrációra, mert az általa kiépített(sic!) cégbirodalom, portfólió már-már áttekinthetetlen: nem lehet egyszerű Badacsonyban szüretelni, Komáromban hidat építeni, megvarrni az elszakadt 2Rule mezt, a média- és a bankpiacot irányítani, megoldani a Mátrai Erőműben a biomassza szállítását stb. stb. – valóban teljes embert igénylő, egyáltalán nem irigylésre méltó foglalatosságok.

Na, de mi most nem a futballszerető miniszterelnök gyerekkori pajtásával, hanem az igazi Mészárossal foglalkozunk. Vasárnap Felcsúton két Mészáros közül választhattak a Fejér megyei település lakói. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) Mészáros Lászlója csapott össze a fideszes Mészáros Lászlóval. A Mészárosok csatájában az MKKP nagyot ment, a tizenegy százalékos támogatottság pontosan a duplája a várt eredménynek, ez a párt eddigi legjobb teljesítménye.

A kutyapárt aktivitásra építő kampánya maga volt a szellemes üdeség és derű, a kátyúfoltozás és buszmegálló-építés élénk rendőri figyelem mellett zajlott. A párt honlapján a SuperMészáros játékkal lehetett hangolódni az időközi választásokra, amely a videójátékok egyik klasszikusa, a Super Mario alapján készült, ezzel az ajánlással indítható el az oldalon: „Vajon SzuperMészárosnak vagy az igazi Mészárosnak sikerül nyernie egyenlő esélyek mellett?” Az expolgármestert, a milliárdos üzletembert ábrázoló új Basky-alkotás jelent meg a Söröző falán, amit serény kezek gyorsan el is tüntettek. Az igazi, a kétfarkú Mészáros kilátásba helyezte, hogy győzelme esetén rendeletileg tiltja be a félelmet. Az élhetőbb, biztonságosabb, felcsútabb Felcsút visszautasíthatatlan programjából mazsolázunk: egyenlő arányban osztaná el a felcsútiak vagyonát; meghosszabbítaná a stadiont a kisvasútig; megépítené az űrállomás 2-es terminálját; a nagyboltot, ami most a kisebb, átnevezné kisbolttá; az orvosi rendelőt stadionná alakítaná, hogy dőljenek a TAO-pénzek, és Felcsútra hozná a Parlamentet stb.

2018. augusztus 8. 16:16

Hiányzik a Super Mario? Próbáld ki a Szuper Mészárost!

Teljesen világos, az MKKP nem nyerni ment Felcsútra. Jelenlétével azt üzente a település lakóinak, akik már nem járnak a kocsmába se beszélgetni, hogy ne féljenek. A párt és a passzivistái hangsúlyozzák, májustól Magyarországon egyetlen ellenzéki párt működik, a Kétfarkú Kutya Párt. A sikerre ítélt párt jövője már elkezdődött, a HVG írta meg: a Zsidók és zsidóság Magyarországon 2017-ben nevű felmérésből, amelyet a Medián Kft. végzett, kiderül, hogy a magyar zsidók körében a legnépszerűbb párt a kétfarkú.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Önrész nélkül már nincs lakáshitel

A Slovan nyerte a dunaszerdahelyi stadionavatót

Továbbra is migránsokkal riogat a Fidesz

A Híd új alkotmánybírókat igen, kormányválságot nem akar

Megrázó történetek hiteles hőse

Hétfőtől teljes útlezárás lesz a Nánai úton

Legfrissebb galériák
Olvasta már?