Utazz

Sok az akciós repülőjegy decemberre

Rendkívül hullámzóan alakulnak a repülőjegyárak a decemberi hónapra, számos célállomásra lényegesen többet kell fizetni a jegyért, míg sok olyan hely is van, ahova a novemberi árakhoz képest jelentős csökkenés figyelhető meg.
Szabó Laci

2018. november 8. 09:29

- Fotó: shutterstock.com

Ha decemberben szeretnénk utazni, akkor mindenképpen érdemes elkerülni a főszezonnak számító karácsonyi időszakot (ez az év utolsó két hete és az új év első 10 napja), amikor szinte lehetetlen olcsó jegyet találni.

Az európai célállomások a hónap első felében kedvező áron foglalhatók, 100 euró alatti áron 12 népszerű célállomás is szerepel a táblázatunkban, ezek közül pedig 8 helyre még 50 euróba se kerül a legolcsóbb repülőjegy. Most a szokásos árakhoz képest olcsóbb a jegy Barcelonába (51 euró), Liszszabonba (90 euró), Madridba (40 euró), Párizsba (41 euró) és Rómába (39 euró) is, így ha szeretnénk bebarangolni ezeket a városokat, akkor most érdemes foglalni. A távolabbi célállomásoknál nagyon nagy a mozgás, sok helyre jelentősen csökkentek az árak, de számos olyan is van, ahova sokkal drágábban tudunk decemberben elrepülni, mint egy hónappal korábban. Ahogy látni, most az Air France/KLM páros nagyon sok akciós jegyet kínál, a legtöbb távolabbi célállomásra most ők kínálják a legkedvezőbb jegyárat. Ami az ár/érték alapján most kedvező választásnak minősülhet, az Bangkok (477 euró), Phuket (486 euró), Havanna (577 euró), Bali Sok az akciós repülőjegy (743 euró), Miami (459 euró), Hongkong (441 euró) és Tokió (445 euró). És ami szuperolcsónak tekinthető, hiszen hosszú távú járat, és 400 euró alatt foglalható, az New York (328 euró), Peking (389 euró) és Dubaj (315 euró). Érdemes kihasználni az akciós jegyárak kínálta lehetőséget, és még az év vége előtt elutazni egy kisebb kirándulásra, egzotikus nyaralásra.

*

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ma kezdődik Pavol Rusko újabb bírósági pere

Túl van az életveszélyen a Ligetfalun szerdán meglőtt férfi

Leesett egy lány a pozsonyi Sznf híd kilátójáról

Heves esőzésre figyelmeztetnek a meteorológusok

Öt évet kapott a volt polgármester

VIDEÓ: Így viselkedik a méz a súlytalanságban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?