Utazz

Magyarul beszélő légiutas-kísérőket keresnek

A lengyel légitársaság kapitányokat és első tiszteket vesz fel varsói és budapesti bázisára, és mintegy 200 magyar légiutaskísérőt keres budapesti bázisára.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. augusztus 28. 15:17

A LOT közlése szerint a személyzetet alkalmazó LOT Crew leányvállalat szakemberei minden héten tartanak felvételi alkalmakat Varsóban és Budapesten is, valamint nyílt napok keretében bemutatják a jelölteknek a légitársaság ajánlatát. A LOT az idei év végéig folyamatosan tart majd toborzó alkalmakat a pilóták számára. A légitársaságnál jelenleg összesen 700 pilóta dolgozik.

 

A lengyel légitársaság jelenleg összesen 1300 légiutaskísérőt alkalmaz, ebből mindössze hatvanan magyarok. 2019-re a LOT ezt a számot legalább 250-re akarja emelni.

A LOT 2019 februárjától Embraer 190-es repülőgépekkel indít járatokat Budapest és a London City repülőtér között, és a hírek szerint további repülőgépek Ferihegyre helyezése és újabb rövid és hosszútávú járatok bejelentése is várható a közeljövőben. (AIRportal.hu)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alig szavazott a magyar 

Elhunyt Baló György

Ha a közönség neveletlen

TB Dunaszerdahely: Idegenben nyertek kiesési rangadót a felsőpatonyiak

Kevéssé ismert tények a spermiumról

Területi viták, nemzeti érvek, nagyhatalmi döntések 1919-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?