Zsinórban második győzelmét szerezte a DAC

<p align="JUSTIFY">Újabb győzelmet aratott a&nbsp;DAC, ezúttal a&nbsp;Michalovce csapatát múlták felül 2:1 arányban.</p>

FC DAC 1904 Dunajská Streda – MFK Zemplín Michalovce 2:1 (1:1)

Gólszerzők: 27. Sarr z pok. kopu, 78. Vida – 28. Grič

Sárga lapok: 68. Ljubicic - 4. Lazarus, 26. Sipľak

Piros lap: 57. Lazarus

4.630 néző

FC DAC: Slávik – Živkovič, Kwin (38. Michalík), Huk, Štepanovský – Ljubicic - Vida, Kontár, Simon, Černák (46. Ľupták) – Sarr (89. Mészáros)

Michalovce: Kira – Koscelník, Lazarus, Sipľak, Šimčák – Grič – Žofčák (81. Regáli), Danko, Mensah (59. Podhorín), Kunca – Kushta (67. Kotora)

Aktívan kezdte a mérkőzést a DAC, az első félidőben több veszélyes támadást végzett. A 10. Percben Sarr beadása a kapufára irányult, de Kira kapus beavatkozott. A 16. Percben Štepanovský lövése szállt fölé, a másik oldalon Mensah próbálkozott. A 26. percben Vida indult meg a jobb oldalon, a tizenhatoson belül szabálytalanul állították meg, a megítélt büntetőt Sarr értékesítette – 1:0. A középkezdés után azonnal támadásba lendült a vendégcsapat, Grič révén sikerült az egyenlítés – 1:1. Ezután aktívabban futballozott a Mihalovce, Slávik kapuját viszont nem veszélyeztették. Az első játékrész utolsó percében a vendég kapu előtti kavarodás után Živkovič és Simon próbált a kapuba találni, sikertelenül.

Jól kezdte a második félidőt a DAC, a 49. Percben Živkovič beadása után Ljubicic próbálkozott, de kira kapusa hárított. Az 56. Percben Lazarus egy szabálytalanság után megkapta második sárga lapját, és egyben a pirosat is. A 70. Percben szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, de Žofčák lövését a sorfal állította meg. A 78. Percben jött a DAC második találata, egy beadás után Vida fejelt a hálóba – 2:1. A gól után is a DAC maradt támadásban, nem engedte kibontakozni ellenfelét. A lefújásig már több gól nem esett, így második hazai győzelmét aratta a dunaszerdahelyi csapat.

(Álló)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?