Vuelta – Nibali növelte előnyét az összetettben

Andorra |

<p>Egy sikeres szökés végén az olasz Daniele Ratto nyerte meg a Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros körverseny szombati, 14. szakaszát, melyen az összetettben élen álló 2010-es bajnok, idei Giro d&#39;Italia-győztes olasz Vincenzo Nibali növelte előnyét legnagyobb vetélytársaival szemben.</p>

 A hideg, esős időben rendezett, Baga és Collada de la Gallina közötti 164 kilométeres hegyi szakaszon Ratto komoly előnnyel verte a mezőnyt, míg Nibali végig csak arra figyelt, hogy riválisai ne tudjanak meglépni tőle. Ez végül olyannyira sikerült neki, hogy ő ért be a második helyen, két másodpercet verve az amerikai Chris Hornerre, aki az összetettben így 50 másodperces hátránnyal áll a második pozícióban.     Eredmények:    14. szakasz, Baga-Collada de la Gallina, 164 km:    ------------------------------------------------1. Daniele Ratto (olasz, Cannondale) 4:24:00 óra2. Vincenzo Nibali (olasz, Asztana) 3:53 perc hátrány3. Chris Horner (amerikai, RadioShack) 3:55 p h.      Az összetett élcsoportja:    -------------------------1. Nibali 53:56:49 óra2. Horner 50 mp hátrány3. Alejandro Valverde (spanyol, Movistar) 1:42 mp h.          Vasárnap az Andorra és Peyragudes közötti 232,5 kilométeres, hegyi befutóval nehezített szakasz vár a mezőnyre. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?