Vizes vb - Csoportelső a női vízilabda-válogatott

Budapest/Barcelona |

<p>A brazilok (20-6) és az Európa-bajnoki címvédő olaszok (10-4) után a csoportzáró mérkőzésen a kazahokat is könnyedén, 18-7-re győzte le a magyar női vízilabda-válogatott, és ezzel megnyerte négyesét a barcelonai vizes világbajnokságon.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;<br />&nbsp;</p>

Teljes lendülettel, nagy összpontosítással játszott a válogatott az első pillanattól kezdve. Már az első negyedben eldőlt a találkozó, hiszen 8-1-es vezetésre tett szert a csapat. A legeredményesebb Bujka Barbara volt három góljával, de valamennyi mezőnyjátékos szerzett legalább egy gólt.
   
A vb női tornájának négy négyes csoportjából a körmérkőzések csütörtöki zárultával mindegyik csapat továbbjut a nyolcaddöntőbe, ahol az A-B, illetve C-D ágon az elsők a negyedikekkel, a másodikak pedig a harmadikokkal játsszanak a negyeddöntőért. A magyar csapat ellenfele a nyolc közé kerülésért Nagy-Britannia válogatottja lesz szombat este 20.10-től.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?