Világi Oszkár: Csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet a DAC-tól

Világi Oszkár

A dunaszerdahelyi labdarúgóklub (DAC) tulajdonosa, Világi Oszkár szerint egyszer beérik csapata munkájának a gyümölcse, és kijelentette: csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet a DAC-tól”​​​​​​​.

A dunaszerdahelyi üzletember kiemelte az egész idényben őket támogató szurkolókat, mivel szombaton 9000 ember előtt, a Besztercebánya ellen egygólos győzelemmel és Nikola Krstovic gólkirályi címével búcsúzhattak az idei szezontól.

Mondtam már többször, hogy ez minden idők legjobb DAC-csapata, ezt bizonyítottuk. Ma ez volt a legjobb, holnap pedig még jobb lesz” – nyilatkozott az M1 aktuális csatornának Világi Oszkár. Hangsúlyozta, egyszer bajnok lesz a csapata, bár most hatpontos előnyből bukták el a bajnokságot.

Csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet– mondta, majd hozzátette: a munka mindig meghozza az eredményt, egyszer majd eljön, de eljön! Azt gondolom, hogy most is meglehetett volna, mert ha azt a 11-est a 60. percben megadják, akkor valószínűleg ma bajnokok lennénk – utalt a két héttel ezelőtti Slovan Bratislava elleni találkozóra a klubtulajdonos.

 A Dunaszerdahely két ponttal maradt le a pozsonyiaktól és a második helyen végzett a Fortuna Ligában, ezzel pedig az európai Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet, amelyről Világi úgy nyilatkozott, hogy hit nélkül nem lehet focizni, ezért nem tart a többi együttestől.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?