VIDEÓ: Pánikba esett a sebe láttán egy kerékpáros a Touron

Wout Van Aert

Nem tört csontja a Tour de France-on nagyot bukó Wout Van Aertnek, de a combján keletkező mély sebe miatt egyórás műtétet hajtottak végre a belga kerékpároson. Pár napig biztosan kórházban marad.

 

Van Aert állapotáról csapata egyik vezetője, Mathieu Heijboer számolt be a Jumbo-Visma honlapján.

„Wout az utolsó kilométerhez ért, nagyon szűk volt a kanyar, közel ment a kordonokhoz. Elkapta az egyiket, ami miatt bukott. Nagyon csúnya, mély sebet kapott. Műtőben kellett összevarrni. Szörnyű látvány volt. Wout meglátta a lábát, és pánikba esett. Horrorisztikusan nézett ki. Egyből felkelt és kisétált oldalra. Mondtam neki. »Ülj le, ne járkálj most. «Lehúztam az egyik molinót a kordonról és rátettem, hogy ne nézze a sebet. Azt mondtam: »Ne nézd, mert ez most nem segít. «"

A kordon Van Aert combját sebesítette meg, csípője közelében, feltépte a bőrét, és az izom maga is megsérült, ezért volt szükség közel egyórás operációra.

Van Aert pár napig a kórházban marad, a Jumbo-Visma nem akart találgatni, hogy mikor térhet vissza a versenyzéshez. (Index)

Így nézett ki a baleset a levegőből:

.@woutvanaert is out for the remainder of his @letour debut after this scary crash during today's stage.

The winner of Stage 10 sustained a flesh wound on his right leg as a result of the crash and was taken away by ambulance for further evaluation. pic.twitter.com/UKZzNyMLqM

— #TDF2019 on NBCSN (@NBCSNCycling) 19. júla 2019

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?