Sport

VIDEÓ: Pánikba esett a sebe láttán egy kerékpáros a Touron

Nem tört csontja a Tour de France-on nagyot bukó Wout Van Aertnek, de a combján keletkező mély sebe miatt egyórás műtétet hajtottak végre a belga kerékpároson. Pár napig biztosan kórházban marad.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. július 20. 17:30

Wout Van Aert - TASR-felvétel

Van Aert állapotáról csapata egyik vezetője, Mathieu Heijboer számolt be a Jumbo-Visma honlapján.

„Wout az utolsó kilométerhez ért, nagyon szűk volt a kanyar, közel ment a kordonokhoz. Elkapta az egyiket, ami miatt bukott. Nagyon csúnya, mély sebet kapott. Műtőben kellett összevarrni. Szörnyű látvány volt. Wout meglátta a lábát, és pánikba esett. Horrorisztikusan nézett ki. Egyből felkelt és kisétált oldalra. Mondtam neki. »Ülj le, ne járkálj most. «Lehúztam az egyik molinót a kordonról és rátettem, hogy ne nézze a sebet. Azt mondtam: »Ne nézd, mert ez most nem segít. «"

A kordon Van Aert combját sebesítette meg, csípője közelében, feltépte a bőrét, és az izom maga is megsérült, ezért volt szükség közel egyórás operációra.

Van Aert pár napig a kórházban marad, a Jumbo-Visma nem akart találgatni, hogy mikor térhet vissza a versenyzéshez. (Index)

Így nézett ki a baleset a levegőből:

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Pellegrini gyorsan fog reagálni,ha beigazolódik a Jankovskával kapcsolatos gyanú

Kizárt, hogy a Dron szennyezi a levegőt – állítja a gumifeldolgozó vezetése

Brazília elnöke engedélyezte, hogy a hadsereg is közreműködjön az esőerdőtüzek megfékezésében

Megújul a vágsellyei állomás

Liverpool–Arsenal rangadó a tévében

Vágányzár a Dunaszerdahely–Diósförgepatony szakaszon

Legfrissebb galériák
Olvasta már?