Veretlenül zártak ősszel a tárkányiak

tárkány

Mindössze egy góllal maradt le az őszi elsőségről a tőketerebesi járási bajnokság VII. ligájában szereplő tárkányi labdarúgócsapat.

Az éllovas garanyiak (Hraň) 32:3-as, a tárkányiak pedig 34:6-os gól-aránnyal fejezték be a 2023/2024-es kiírás első felét, egyaránt 26-26 pontot szervezve. A Tisza-parti együttes veretlenül (8 győzelem, 2 döntetlen) várhatja a tavaszi folytatást.

Játékoskeretét megerősítve a nyár folyamán elsősorban a hátsó alakzatokba érkeztek játékosok: Hami Dušan, Gress Adrián és egy fiatal tehetség, Lakatos Arnold. A középpályát Ballók Péter erősíti, aki egyébként az edzői feladatokat is ellátja. Csatársoruk remekül működött ősszel, Jáger Adriánnak 13-szor, Bálint Norbertnek pedig 10-szer sikerült bevennie az ellenfél kapuját.

„Mindenekelőtt a csapat egységét, a vezetőség munkáját emelném ki. Ezért is alakult ki a jó összhang, a fiúk egymásért küzdenek. Nehéz lenne valakit kiemelni közülük. A védelem magabiztosan áll a lábán, középpályásaink jól látnak a pályán, jól osztogatják a labdát, a csatáraink pontosan céloznak. Amennyiben ez tavasszal is így fog működni, akkor mi végezhetünk majd a táblázat első helyén, ami nem titkolt szándékunk. A cél tehát adott. Ami pedig a téli átigazolásokat illeti, nem nagyon szeretnénk megbontani a csapategységet, de azért 1-2 játékossal szeretnénk frissíteni, amennyiben a helyzet úgy kívánja. A körülményekhez képest a feltételek adottak, most már csak rajtunk múlik, hogy tavasszal is a jól megkezdett úton haladjunk tovább” – nyilatkozta lapunknak Szűcs László, a klub sportmenedzsere. Nemcsak a tárkányi labdarúgás irányítói, de a szurkolók is már nagyon várják, hogy a csapat elmozduljon a többéves holtpontról, s az új bajnoki idényt már egy osztállyal feljebb kezdhesse el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?