Veretlenül vették az akadályokat

Érsekújvár. A dögösiek (Rastislavice) győzelmével ért véget az Érsekújvári Területi Labdarúgó Szövetség másodízben megrendezett téli teremfutball-bajnoksága. Az érsekújvári városi sportcsarnokban tizenegy első- és másodosztályú csapat két csoportban, körmérkőzéses rendszerben, küzdött a trófeáért.

Érsekújvár. A dögösiek (Rastislavice) győzelmével ért véget az Érsekújvári Területi Labdarúgó Szövetség másodízben megrendezett téli teremfutball-bajnoksága. Az érsekújvári városi sportcsarnokban tizenegy első- és másodosztályú csapat két csoportban, körmérkőzéses rendszerben, küzdött a trófeáért. A csoportgyőztesek a fináléba kerültek, a második helyezettek pedig a 3. helyért játszottak a helyosztókon. A győzelmet, méghozzá veretlenül, a dögösiek szerezték meg, akik a fináléban a nagykérieket verték a Kuric-testvérek találatainak köszönhetően 3:1-re.

Eredmények, A csoport: Komoča–Trávnica 1:0, Veľký Kýr– Nitriansky Hrádok 3:0, Bešeňov– Komoča 0:0, Nitr. Hrádok–Trávnica 2:1, V. Kýr–Bešeňov 3:1, Komoča–Nitr. Hrádok 0:0, Trávnica–V. Kýr 2:2, Bešeňov–Nitr. Hrádok 0:1, V. Kýr–Komoča 2:2, Bešeňov–Trávnica 4:2.

B csoport: Rastislavice–Andovce 2:0, Branovo–Čechy 3:0, Semerovo–Lipová 2:1, Andovce– Branovo 0:1, Semerovo–Čechy 0:1, Rastislavice–Lipová 1:0, Semerovo–Branovo 0:0, Čechy–Andovce 3:2, Rastislavice–Branovo 0:0, Andovce–Semerovo 0:1, Lipová–Branovo 0:2, Rastislavice–Čechy 2:0, Lipová–Andovce 1:0, Rastislavice–Semerovo 2:1, Lipová–Čechy 0:0. A 3. helyért: Branovo–Nitr. Hrádok 1:3, g.: Márti, ill. Slobodník, Ambrus, Porubský. A döntőben: Rastislavice–V. Kýr 3:1, g.: Kuric M. 2, Kuric J., ill. Kováč. A torna legeredményesebb góllövőjének 4 találattal egyébként a nagykéri Csámpai bizonyult. (gh)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?