Vastapsot kapott Bénes Dunaszerdahelyen

U21

A szlovák U21-es válogatott 2:0-ra nyert Észtország ellen Eb-selejtezőn, és az utolsó forduló előtt továbbra is van esélye a pótselejtezőre.

Adrián Guľa együttese már a 42. másodpercben vezetést szerzett, amikor az észt kapus felszabadító rúgása után egy hazai lábról Jirka elé pattant a labda, aki közelről a hálóba kotorta.

A második félidő elején Bénes László szép szóló után távoli lövést eresztett kapura, a nézők már gólt kiáltottak, de a kapufáról kijött a labda. 

Az 58. percben Haraslín éles szögből leadott szabadrúgásába Vestenický ért bele, és máris 2:0 volt az állás.

Bénes a 77. percig játszott, vastaps kísérte le a pályáról. "Fantasztikus érzés volt. Sosem felejtem el, honnan indultam, ezért nagyon örülök, hogy Dunaszerdahelyen játsszuk a meccseinket" - mondta lapunknak Bénes.

A szlovák válogatott az utolsó fordulóban kedden Észak-Írországban lép pályára, a tét a második hely. A már biztos csoportelső spanyolok mögött jelenleg második szlovákoknak 18, az észak-íreknek 17 pontjuk van, de a pótselejtezőbe csak a négy legjobb második helyezett jut be a kilenc csoportból. "Nyernünk kell Észak-Írországban, aztán majd számolgathatunk. Válogatott pályafutásomnak ez lesz a legfontosabb meccse" - hangsúlyozta Bénes.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?