Vastaps a mérkőzés végén

Nádszeg. Felépültek a nádszegiek sérültjei, Dohorák és Molnár a kezdőtizenegyben kapott helyet. Ennek ellenére a mátyusföldi derbit kissé megilletődötten kezdték a hazaiak. A magabiztos galántaiak nem játszottak kivárásra, Sabatovič 12. percben lőtt góljával jelezték, három pontért érkeztek Nádszegre.

Nádszeg. Felépültek a nádszegiek sérültjei, Dohorák és Molnár a kezdőtizenegyben kapott helyet. Ennek ellenére a mátyusföldi derbit kissé megilletődötten kezdték a hazaiak. A magabiztos galántaiak nem játszottak kivárásra, Sabatovič 12. percben lőtt góljával jelezték, három pontért érkeztek Nádszegre. A vendéglátók azonban csakhamar nagyobb fordulatszámra kapcsoltak, ennek köszönhetően sikerült fordítaniuk. A 20. percben ugyan Dohorák még ziccert hibázott, ám öt perccel később már Hromada fejjel pontosan célzott. A 35. percben a hazaiak gólveszélyes csatára imét a hálóba talált.

Szünet után is színvonalas, izgalmas focicsata szemtanúi voltak a szurkolók. Mindkét kapu előtt parázs jelenetek zajlottak. A nádszegiek három ziccert puskáztak el, Gányi, Dohorák és Ivicze gólhelyzeténél baj volt az irányzékkal. A 67. percben a nádszegiek legeredményesebb futballistája, Ivicze növelte a házigazdák előnyét. A vendégek nem csüggedtek, a csereként beállt Kiss a 79. percben szépített, egyenlítésre azonban már nem futotta erejükből. A hálás nádszegi szurkolók vastapsal köszönték meg kedvenceik nagy igyekezetét, győzelmét.

TRSTICE–GALANTA 3:2 (2:1). Gólok: 25. és 35. Hromada, 67. Ivicze, ill. 12. Sabatovič, 79. Kiss A. Sárga lap: Sárkány. Játékvezető: Šťastný, 300 néző. TRSTICE: Nagy N.–Gányi, Sárkány, Udvaros, Borka, Hromada (Tóth), Lukács, Dohorák, Ivicze, Molnár, Győri T. GALANTA: Sedlák–ifj. Kollárik, Červenka, Csóka, Blaško, Varga L., Špendla, Varga A., Harsányi, Sabatovič, Mikuš Cs. (Kiss A.). (czf)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?