Vas Jánost teszteli a Medvescak

Budapest. Vas János az orosz profi jégkorongligában (KHL) szereplő horvát Medvescak Zagrebtől kapott próbaszerződést. A 31 éves csatár tegnap a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy ott lesz a zágrábi együttes júliusi edzőtáborában.

Budapest. Vas János az orosz profi jégkorongligában (KHL) szereplő horvát Medvescak Zagrebtől kapott próbaszerződést. A 31 éves csatár tegnap a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy ott lesz a zágrábi együttes júliusi edzőtáborában. A klub honlapján már a kerettagok között tünteti fel a 112-szeres magyar válogatott játékost. „Mindent meg fogok tenni azért, hogy helyem legyen a csapatban és büszkén viselhessem a Medvescak mezét ebben a szezonban!” – írta Vas, aki az előző idényben a cseh élvonalbeli Slavia Praha alkalmazásában állt.

Vas tagja volt a 2008-ban Szapporóban és az idei krakkói divízió I-es vb-n az elitbe jutást kiharcoló csapatnak. A tengerentúli profiligában (NHL) szereplő Dallas Stars 2002-ben a 32. helyen foglalta le játékjogát, ám csak a tartalékegyüttesében foglalkoztatta. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?