Varga: ismét Slovan?

Pozsony. Már-már úgy tűnt, Stanislav Varga, a Premier League utolsó előtti helyén tanyázó Sunderland szlovák labdarúgója a Brann Bergen játékosa lesz, ám tegnap a norvég klub elnöke, Per-Ove Ludvigsen azt nyilatkozta, hogy a válogatott futballista nem akar a Bergenben futballozni.

Pozsony. Már-már úgy tűnt, Stanislav Varga, a Premier League utolsó előtti helyén tanyázó Sunderland szlovák labdarúgója a Brann Bergen játékosa lesz, ám tegnap a norvég klub elnöke, Per-Ove Ludvigsen azt nyilatkozta, hogy a válogatott futballista nem akar a Bergenben futballozni.

A hátvéd 2000 nyarán a Slovanból 875 000 fontért igazolt a Sunderland gárdájába, s az angol lapok szerint nem kizárt, hogy visszatér a téglamezei stadionba. Tegnap este a hírügynökségek arról számoltak be: Varga a Premier League-b#l is kapott ajánlato(ka)t...

Roman Dubeň, a Slovan klubigazgatója: „Csütörtökön este beszéltem a játékossal, aki azt mondta, amennyiben nem sikerül megegyeznie valamelyik szigetországi élvonalbeli csapattal, akkor visszatér Szlovákiába. Azt is hozzá tette, csak a Slovan jöhet számításba!”

Stanislav Varga (39-szer szerepelt a szlovák válogatottban) az átigazolással kapcsolatban a következőket nyilatkozta: „Már régen játszottam élvonalbeli meccset a Sunderland együttesében, ezért a távozás mellett döntöttem. Egyszerűen rosszul érzem magam, elkerülhetetlen az átigazolás. Egy biztos, ráfizetek a klubcserére, de ebben az esetben nem számítanak az anyagiak!”

Apropó, pénz! A Sunderland már hónapok óta komoly anyagi nehézségekkel küszködik, a legfrissebb információk szerint az adóssága már meghaladta a 25 millió fontot; Varga átigazolása pedig alig hozna valamit a konyhára...

Sajtóértesülések szerint, ha ma éjfélig a válogatott hátvéd nem egyezik meg valamelyik élvonalbeli angol klubbal, akkor – minden bizonnyal – búcsút int a szigetországnak. (SITA, zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?