Válogatott játékosokat hívna vissza az olimpiáról a Partizan

Peking/Belgrád |

<p><br />A Partizan Belgrád labdarúgócsapata két olimpián szereplő futballistát szeretne visszahívni a szerb férfi válogatottból, mert a gárda szerdán a Fenerbahce ellen Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzést játszik.</p>

Helyi médiaértesülések szerint azonban Ljubomir Fejsát és Zoran Tosicot semmiképpen sem szeretné elengedni Miroslav Djukic szövetségi kapitány: "A Partizan követelése egyszerűen nevetséges. Ha elengedném a játékosokat, a többiek is távoznának. Úgy néznénk ki ezután, mint egy cirkusz, nem pedig futballcsapat" - nyilatkozta Djukic a Sportski Zurnal című sportnapilapnak.
Korábban az FC Barcelona az argentin Lionel Messi , a Werder Bremen a brazil Diego, a Schalke 04 pedig a szintén brazil Rafinha szereplése miatt a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult, mert a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) valamennyi klubot kötelezte arra, hogy a válogatottakhoz meghívott 23 éven aluli játékosokat elengedjék Pekingbe. A CAS szerdán úgy döntött, hogy erre nem kötelezhetőek a csapatok.
Messi, Diego, és Rafinha végül maradt az olimpián, és már pályára is léptek válogatottjaikban, miután klubjaik nem hívták vissza őket. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?