Vajáni tornagyőzelem a bajnoki rajt előtt

pingpong

Vereség nélkül lett tornagyőztes a TTC Vojany Tigers asztaliteniszcsapata az idei Nagymihályi–szobránci Open Liga elnevezésű versenyen, Bést megelőzve.

A 12 csapatot számláló mezőny együttesei júliusban kezdték el játszani első mérkőzéseiket, az utolsókra szeptemberben került sor. Az Ung-vidékieket Bés, a debütáló Mokcsamogyorós és Vaján, a Bodrogközt pedig a szintén újonc Királyhelmec képviselte a több mint egy évtizedes múlttal rendelkező viadalon.

A vajániak nagyszerű teljesítményét tükrözi, hogy a 11 fordulóban egyszer sem kaptak ki, és mindössze egyszer, már biztos elsőként játszottak döntetlent az utolsó fordulóban a harmadik helyezett Kalužával (9:9). Lapunknak Krajnyik Zsolt klubelnök értékelt. „A sorsdöntő párharcra a 8. fordulóban került sor, amikor is a 4. liga zempléni–kassai csoportjában játszó bésiekkel találkoztunk. Váratlanul könnyen, 13:5-re nyertünk. Együttesünkből kiemelném Nagyidai Lászlót, aki a mérkőzések 80%-át abszolválta, ami 35 mérkőzést jelent, s mindezt vereség nélkül hozta le, tehát 100%-os teljesítményt nyújtott. A 2. helyezett bésiek közül Kóbori Pál nevét kell megemlítenem, aki a mérkőzések 66%-át abszolválta, 26 győzelemmel és 3 vereséggel. Bés egyébként a zárófordulóban biztosította be 2. helyét a Kochanovce felett aratott fölényes, 16:2-es győzelmével – mondta Krajnyik. – Ami a mi szereplésüket illeti, nagy az öröm a csapat háza táján. Hetedszer vettünk részt ezen a versenysorozaton, s eddig a tavalyi ezüstérem volt a a csúcs. A játékosok hozzáállása és a kitartó munka meghozta gyümölcsét. Elsősorban egy jó felkészülési lehetőségnek tekintettük a sorozatot a bajnoki idény előtt. Remélem, jövőre is dobogós helyezést érünk el majd, ami nagy bravúr lenne három egymást követő szezonban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?