Ung-vidéki alapiskolások sakkversenye

sakktábla

Hét Ung-vidéki résztvevője lesz az alapiskolások számára pénteken, Nagymihályban 8 órától kezdődő korosztályos járási sakkversenynek.

A Vajáni Egyházi Alapiskolát Molnár Orsolya Panna (tavaly 4. volt), Kozár Miriam Eszter (3.), Dobos Áron és Krausz Csongor Kende képviselik, a nagykaposi sakk-kört pedig (címvédőként) Béres Barbara, Kanócz Leo és Halász Róbert. 

A Vajáni Egyházi Alapiskola pedagógusa és egyben a már harmadik éve működő sakk-kör vezetője, Vargovčik Papp Zsuzsanna lapunknak elmondta, szeretnék megismételni múlt évi teljesítményüket, illetve folytatni a már hagyományosan jó szereplésüket ezen a versenyen. A kerületi megmérettetésre mindenképpen számol egy-két továbbjutóval. 

A nagykaposi sakk-kör vezetője, Papp László szintén legalább egy résztvevővel számol, leginkább a címvédőként induló Béres Barbara személyében, de a fiúk oldaláról is jó szereplést remél. 

Az ŠK Zemplín sakk-klub szervezésében sorra kerülő hétfordulós, svájci rendszerben zajló, 2x10 percig tartó párharcokat követően dől majd a helyezettek névsora, illetve az, hogy közülük ki lesz az a három-három fiú és lány, akik indulhatnak az ugyanitt novemberben rendezendő kerületi versenyen. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?