Újra elúsztak a pontok

Dunaszerdahely. Hiába játszott a találkozó nagy részében jelentős mezőnyfölényben a DAC II. ligás futballcsapata a KOBA ellen, vendéglátóként ismét nem sikerült nyernie. A rimaszombatiak után a szenciek is egy ponttal tértek haza Dunaszerdahelyről.

Dunaszerdahely. Hiába játszott a találkozó nagy részében jelentős mezőnyfölényben a DAC II. ligás futballcsapata a KOBA ellen, vendéglátóként ismét nem sikerült nyernie. A rimaszombatiak után a szenciek is egy ponttal tértek haza Dunaszerdahelyről.

Nem csoda, hogy Szaban Tibor vezetőedző rendkívül csalódott volt a mérkőzés után.

„Labdarúgóink nagy akarással küzdöttek, de sajnos újra elúsztak a pontok. A rájátszás utolsó másodperceiben ismét érthetetlen rövidzárlat után kaptuk az egyenlítő gólt . Az dühít a legjobban, hogy ez immár a harmadik eset, Senicán és Licsérden is a hosszabbításban inkasszáltuk a sorsdöntő gólokat. Megint biztos győzelmet engedtünk ki a kezünkből. Egyébként szerintem jogtalanul hosz-szabbított három percet Hrčka játékvezető, és az egyenlítést megelőző bedobásnál fordítva ítélt a partjelző.”

Jozef Valovič (korábban sikeresen tevékenykedett a Csallóközben), a szenciek mestere is sportszerűen elismerte, hogy a hazaiak győzelmet érdemeltek volna.

„Védenceim jóval várakozáson aluli teljesítményt nyújtottak, rengeteg hibát vétettek, s rendkívül idegesen futballoztak. A kispadról úgy tűnt, csak a klubelnök és a szakmai stáb tagjai akarnak nyerni, a játékosok nem. Egyébként kevés lehetőség adódott a derbin, a hazaiak rászolgáltak volna a három pontra. Bevallom, óriási szerencsével remiztünk, hiszen a 93. percben a sírból hoztuk vissza az egyik pontot, de hát ilyen a futball. A szerdahelyiek nagy árat fizettek a bakiért.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?