Újra akcióban a nagykaposi sporthorgászok

sporthorgászat

Augusztus 4-én, pénteken kötelező edzéssel kezdődött, majd szombaton és vasárnap a versenyekkel (10.00–14.00) folytatódik a Széles-tavon az országos úszós sporthorgászbajnokság 2. fordulója.

A II. liga kilenc csapata között ott lesz a Nagykaposi Maros Mix Tubertini legénysége is: Fleischer Bertalan, Jecko Dominik, Jaro-slav Galgan, Péceli János Róbert és Timko Péter. Az Ung-vidéki alakulat az első fordulóban Galántán az 5. helyet szerezte meg, nem sokkal lemaradva a még továbbjutást jelentő 3. helyezett nagykürtösiektől. A rendező szerepében ezúttal a Szlovák Sporthorgászszövetség nagykaposi alapszervezete tevékenykedik. A nagykaposiak sportvezetője, Vernárszky Gyula lapunknak nyilatkozva elmondta: „Nem marad más, mint bízni a jó szereplésben és így közelebb kerülni a feljutást jelentő helyek egyikéhez. Szerintem inkább majd az utolsó, Zsolnán rendezendő 3. fordulóban alakul ki a végső sorrend, de ezt a megmérettetést is úgy kell megvívni, hogy maradjon esélyünk. A fiúk elszántak, telve önbizalommal várják a hétvégi összecsapást.” Hozzátette, reméli, hogy az időjárás, a sorsolás és a szerencse kedvezően alakul számukra. Egyébként ezzel egyetemben zajlik ugyanitt a férfi és női első liga 2. fordulója is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?