Újoncok a trófeáért

Pozsony. Ma délután 17.00 órakor Aranyosmaróton négyéves szünet után ismét megmérkőzik egymással a bajnok és a kupagyőztes a Szuper Kupáért. Sem a bajnok Žilina, sem a II. ligás Senec még nem játszott a trófeáért.

Pozsony. Ma délután 17.00 órakor Aranyosmaróton négyéves szünet után ismét megmérkőzik egymással a bajnok és a kupagyőztes a Szuper Kupáért. Sem a bajnok Žilina, sem a II. ligás Senec még nem játszott a trófeáért. 1998 óta nem rendeztek mérkőzést, mivel a Slovan és az Inter kétszer-kétszer a bajnoki cím mellé megszerezte a Szlovák Kupát is. Utoljára, négy évvel ezelőtt Nyitrán a Trnava 3:1-re legyőzte az FC Košicét.

Az idei bajnok Žilinát a másodedző, Jaroslav Rybár fogja irányítani, mivel Leoš Kalvoda tréner Svájcba utazott, hogy megtekintse az FC Basel mérkőzését, ugyanis a svájci bajnok lesz a zsolnaiak első ellenfele a BL-selejtezőben. Karol Belaník, a sárga-zöldek menedzsere a következőket mondta az összecsapás előtt: „Természetesen, győzni akarunk, presztízsmérkő-zésről lesz szó. A szenciek erős csapatot alkotnak, s éppen a kupameccseken bizonyították képességeiket, több szuperligás csapatot is kiejtettek.”

Mint ismeretes, Ladislav Molnár után Erik Bogdanovský irányítja a szenci együttest. Az FC Košice volt edzője szerint jó mérkőzésre van kilátás: „A Žilina az esélyes, nekünk nincs vesztenivalónk. Nem a védekezésre fogunk összpontosítani, hanem arra, hogy jó játékot produkáljunk, hogy a nézők elégedettek legyenek az összecsapással. Számunkra a találkozó teszt lesz az UEFA Kupa-mérkőzések előtt. A legerősebb összeállításban lépünk pályára, remélem, nem okozunk csalódást.”

u A mérkőzés szünetében átadják a Práca Kupát a Szuperliga legjobb góllövőjének, Marek Mintálnak, aki az elmúlt bajnoki idényben 21 gólt lőtt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?