Újabb Corgoň Liga-forduló - a DAC a Dubnica ellen

Dunaszerdahely/Pozsony |

<p>Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a még nyeretlen Dubnica otthonában lép pályára (19.30) a DAC csapata, s három ponttal szeretne hazatérni.</p>

Egy héttel ezelőtt a dunaszerdahelyi csapat hosszú idő után ismét nyert, a vendég eperjesieket győzte le 3:0 arányban. Mai ellenfele, a máriatölgyesi együttes az újonc Senica otthonában kapott ki 2:1-re.
„Ugyanúgy készülünk a Dubnica elleni összecsapásra, mint a korábbi bajnokikra. Pénteken délután Dunatőkésre utaztunk, itt hangolunk a szombati találkozóra. Pénteken este és szombaton délelőtt egy-egy átmozgató edzés vár a fiúkra. Jól ismerjük az ellenfelet, amely jobbára sajátnevelésű fiatalokból áll. Tudjuk, hol sebezhető, hiszen a Dubnica legutóbb két meccsén ott voltam. Egy biztos, gyors, hajtós csapat, de eléggé rutintalan, és ezt kellene kihasználnunk” – nyilatkozta Radványi Miklós, a csallóköziek másodedzője.
Újabb idegenlégióssal gyarapodott a dunaszerdahelyiek kerete, mégpedig a kameruni ElongElonggal. „Ő már júliustól itt van, de mivel gond volt a vízummal és a játékengedéllyel,nemléphetettpályára. Most viszont már mindkettő rendben van, s akár szombaton bemutatkozhat. Szerintem a győztes csapatot küldi pályára Kurt Garger vezetőedző, esetleg egy-két helyen változtathat. De jó lenne nyerni idegenben! Meggyőződésem, hogynemtérünkhazapontnélküla Dubnica stadionjából” – bizakodott Radványi Miklós.
Dušan Chytil menedzser kerek perec kijelentette: „Három pontért megyünk a Dubnica otthonába. Az eperjesiek elleni fölényesgyőzelem után remek a hangulat a csapat háza táján. Az is derűlátásra ad okot, hogy a keret valamennyi tagja egészséges, a kezdőcsapatot csak a helyszínen jelöli ki a tréner.”

***

Corgoň Liga
Következik 5. FORDULÓ – augusztus 8., szombat, 17.30: Petržalka– Nitra (játékvezető: Fajčík, a meccset Szencen játsszák). 19.30: Spartak Trnava– Senica (Pavlík), Dubnica–DAC (Chmura), Prešov–Banská Bystrica (Trutz). Vasárnap, augusztus 9., 19.30: Ružomberok–Slovan Bratislava (Vlk), Košice–Žilina (Hriňák).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?