U20: nagyon erős a magyar csapat Costa Rica kapitánya szerint

Kairó |

<p>Costa Rica szövetségi kapitánya a csapatát a bronzmeccsen legyőző magyar válogatottat fizikailag roppant erősnek nevezte a 20 éven aluliak egyiptomi világbajnokságának péntek esti kisdöntője után adott nyilatkozatában.</p>

Ronald González ugyanakkor hangoztatta, hogy együttese a balszerencse, a "büntetőrúgásos lutri" áldozata lett, ezzel együtt is elégedett azzal, amit a közép-amerikai ország nemzeti együttesével elért a tornán.
    "Két, gyakorlatilag azonos tudású csapat küzdött meg a bronzmérkőzésen, ahol végül is a szerencse döntött. A büntetőrúgások persze már csak ilyenek, hol szerencséd van, hol meg nincsen. Nekünk ezúttal az utóbbiból jutott ki... Összességében azonban nyugodt lelkiismerettel távozhatunk Egyiptomból" - mondta.
    A Costa Rica-i válogatott mestere a riválist értékelve úgy fogalmazott, hogy Gulácsi Péter, a magyar csapat kapusa "szuper fickó, aki különösen a 11-eseknél remekelt".    Hozzáfűzte, hogy az övéinél a második félidőben hiányzott a kellő fizikum, ami viszont az ellenfél játékosaiban ekkor is megvolt.
    "Nagyon erős csapat a magyar, és több volt a tartaléka, mint nekünk. A második félidőben nem tudtuk tartani sem az iramot, sem a labdát" - fogalmazott Ronald González.
    Az egyiptomi korosztályos vb harmadik helyéért rendezett kairói összecsapáson Magyarország és Costa Rica válogatottja nem bírt egymással a kilencven perc alatt, a rendes játékidő 1-1-es döntetlenét követő büntetőpárbajban pedig Egervári Sándor alakulata úgy nyert 2-0-ra, hogy Németh Krisztián és Varga Roland belőtte a 11-est, a közép-amerikaiaktól ugyanakkor az egyik játékos a felső lécet találta telibe, további három kísérletet pedig Gulácsi hárított.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?