Trenčín: távolodnak a többiek…

Szomorúan nézhet az ellenfelek után a Trenčín – a labdarúgó Corgoň Liga 21. fordulójában győzött a szenci és az aranyosmaróti együttes is (utóbbi épp az AS-t verte), Horváth Csabáék már hat ponttal vannak lemaradva a bentmaradást jelentő 11. helytől.

Olšiak játékvezetőt (jobbról a második) rendezők és rendőrök kísérték az öltözőbeSITA-felvételA két éllovas továbbra is fej-fej mellett halad, a hétvégén mind a Žilina, mind az Artmedia 2:0-ra győzött. Előbbi simán verte a tavasszal eddig még veretlen Dubnicát, utóbbi pedig a forduló rangadóját nyerte meg a Spartak Trnava ellen, de egyáltalán nem simán.

Olšiak gálaestje

Így jellemezték az internetes fórumokon a Spartak–Artmedia mérkőzés játékvezetőjének teljesítményét – a bíró a 79. percben tizenegyest ítélt a vendégek javára, s ezzel tulajdonképpen eldöntötte a mérkőzés sorsát. „Pončák hozzá sem ért Fodrekhez, ezt mindenki láthatta! Nem kellett volna megadni a büntetőt” – méltatlankodott Borivoje Filipovics, a Spartak szerb légiósa. Méltatlankodott a közel 11 000 néző is, így Olšiak játékvezetőt a biztonság kedvéért rendezők és rendőrök kísérték az öltőzőbe.

Kozák a lelátón

Az első és az utolsó percben történtek az érdekes események Nyitrán, ahol a tavasszal még százszázalékos kassaiak léptek pályára. A hazaiak rögtön az első percben vezetést szereztek, s ez lett a meccs egyetlen gólja – pedig mindkét csapatnak sok helyzete volt. „Nagyszerű futballt láthattak a nézők – mondta Ján Kozák, a vendégek edzője. – Csak az a kár, hogy az emberek megint nem erről fognak beszélni.” Vagy legalábbis nemcsak erről, mert Kozák ismét szolgáltatott beszédtémát: az öntör?vényű kassai edzőt a 90. percben Hriňák bíró elküldte a kispadról. Kozák értetlenkedett: „Pedig semmi olyasmit nem mondtam, ami miatt a lelátóra küldhetett volna… Az a típus vagyok, aki nem adja fel, továbbra is harcolni fogok az ilyen bírói hozzáállás ellen!”

Dukla: „A nevem piros”

„El vagyunk átkozva a piro?sakkal” – fakadt ki Štefan Horný, a piros mezben játszó besztercebányaiak vezetőedzője, miután az idényben ötödször állítottak ki Dukla-játékost (mind az ötször hazai pályán).

„Már megszoktuk, hogyan játsszunk tíz emberrel” – tette hozzá keserűen a tréner, s igaza lehet, mert az emberhátrányban játszó besztercebányaiakat csak a kassaiak tudták megverni – a Slovan, a Trenčín, az Artmedia, a hétvégén pedig a Ružomberok ellen is ki tudták húzni a döntetlent. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?