Sport

Tóth Erzsébet is jön a Virex-kupára

Naszvad | Öt csapat részvételével zajlik a hétvégén a Vlahy Jenő Sportcsarnokban a 18. Virex-kupa nemzetközi női kézilabdatorna.
J. Mészáros Károly

2019. január 17. 19:45

Illusztrációs felvétel

„Volt több érdeklődő is, de nem akartuk sűríteni a műsort, lesz elég mérkőzés, hiszen mindenki mindenkivel találkozik a felkészülést szolgáló öszsecsapásokon. Nagyon kiegyensúlyozott a mezőny, csak az Otrokovice esélyesebb a többieknél, akik közül bárki bárkit legyőzhet, nincs kimondottan esélytelen együttes a mezőnyben – mondta az esélyekről Miskovics György házigazda, a naszvadi-ímelyi csapat edzője. – Az Otrokovice azért tűnik enyhe favoritnak, mert erősített, és feltűnt soraiban a csallóközaranyosi származású Tóth Erzsébet is. Szlovákia ötször legjobb női kézilabdázója várhatóan Naszvadon is bemutatkozik az új otrokovicei I. ligás együttesben.” Tavaly a Šurany vitte el a kupát, rajta és az Otrokovicén kívül a Močenok, a Budakalász és a vendéglátó naszvadi-ímelyi Ferplast lép pályára. A műsor – szombat, 10.00: Budakalász–Šurany; 11.45: Ferplast–Močenok; 13.30: Otrokovice–Šurany; 15.15: Močenok– Budakalász; 17.00: Ferplast–Otrokovice. Vasárnap, 9.00: Šurany– Močenok; 10.30: Otrokovice–Budakalász; 12.00: Ferplast–Šurany; 13.30: Otrokovice–Močenok; 15.00: Ferplast–Budakalász.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Rejtett kamerákkal kísérték el az áldozatokat a pedofil papokkal való szembesítésre

A szlovákok lemaradtak a negyeddöntőről

TRAGÉDIA: Medencébe fulladt egy kétéves kisfiú a Besztercebányai járásban

62 ezer eurót felejtettek egy vonaton

Czucz Enikő: Skandalon

VIDEÓ: Eddig nem látott képekkel emlékezett meg a hercegi pár tavalyi esküvőjéről

Legfrissebb galériák
Olvasta már?