Tóth Erzsébet is jön a Virex-kupára

Kézilabda
Naszvad |

Öt csapat részvételével zajlik a hétvégén a Vlahy Jenő Sportcsarnokban a 18. Virex-kupa nemzetközi női kézilabdatorna.

„Volt több érdeklődő is, de nem akartuk sűríteni a műsort, lesz elég mérkőzés, hiszen mindenki mindenkivel találkozik a felkészülést szolgáló öszsecsapásokon. Nagyon kiegyensúlyozott a mezőny, csak az Otrokovice esélyesebb a többieknél, akik közül bárki bárkit legyőzhet, nincs kimondottan esélytelen együttes a mezőnyben – mondta az esélyekről Miskovics György házigazda, a naszvadi-ímelyi csapat edzője. – Az Otrokovice azért tűnik enyhe favoritnak, mert erősített, és feltűnt soraiban a csallóközaranyosi származású Tóth Erzsébet is. Szlovákia ötször legjobb női kézilabdázója várhatóan Naszvadon is bemutatkozik az új otrokovicei I. ligás együttesben.” Tavaly a Šurany vitte el a kupát, rajta és az Otrokovicén kívül a Močenok, a Budakalász és a vendéglátó naszvadi-ímelyi Ferplast lép pályára. A műsor – szombat, 10.00: Budakalász–Šurany; 11.45: Ferplast–Močenok; 13.30: Otrokovice–Šurany; 15.15: Močenok– Budakalász; 17.00: Ferplast–Otrokovice. Vasárnap, 9.00: Šurany– Močenok; 10.30: Otrokovice–Budakalász; 12.00: Ferplast–Šurany; 13.30: Otrokovice–Močenok; 15.00: Ferplast–Budakalász.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?