Tomi Kid Vécsei ellen

<p>Vécsei Péter lesz Kovács Tamás ellenfele a ma esti szentesi profi ökölvívógálán. A galántai bunyós pályafutása huszonkettedik profi meccsén is nyerni akar.</p>

ÚJ SZÓ-ELŐZETES

A profi ringben eddig veretlen Tomi Kid eredetileg Régi Dániellel csapott volna össze, ő azonban betegség miatt néhány napja lemondta a küzdelmet. Csak csütörtökön derült ki, hogy Kovács ellenfele végül Vécsei Péter lesz. A mérkőzést hatmenetesre tervezik, a gálát pedig élőben közvetíti a magyar Sport 1 tévécsatorna.

Kovács Tamás jó hangulatban készülhetett a mérkőzésre – múlt héten ugyanis „hirtelen felindulásból” feleségül vette barátnőjét, Dominikát. A lagzi időpontja csak májusra volt kitűzve, az ökölvívó viszont egy hirtelen ötlettől vezérelve már korábban anyakönyvvezető elé állt kedvesével. „Dominika már ismer, tudja, hogy ilyen vagyok. Egyet gondolok, s valami új történik” – mondta lapunknak a galántai bunyós, akit felesége is a ring mellől fog biztatni ma este.

A ringsarokban pedig Kovács Tamás édesapja áll majd, aki néhány hónapja fia edzője lett. „Nagyon jól megy a közös munka. Erre vártam 22 évig, amíg apukám Ausztriában dolgozott. Most végre megjött, és nagyon sokat tanulok tőle még ma is” – nyilatkozta Tomi Kid, aki idén már a Felix Promotion kötelékébe tartozik. Korábban magának szervezte le a meccseket, most azonban csak a felkészüléssel kell törődnie. „Örülök, hogy végre egy csapat tagja lehetek. Nem kell egyedül edzenem, igazi csapatmunkát tudunk végezni” – sorolta az új helyzet előnyeit Kovács Tamás, aki jó formában érzi magát: „Régi Dani stílusára készültem, de természetesen így is nyerni akarok.” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?