Tizedik hely, pompás!

Tallinn |

<p>Tallinnban végre a nemzetközi közönség is láthatta Hoffmann Nóra és Maxim Zavozin szabadon választott táncát. A magyar jégtánckettős tavaly betegség miatt nem fejezhette be az Európa-bajnokságot, az észt fővárosban azonban nagy sikert aratott hip-hop kűrjével.</p>

„Ezt a kűrt még Nyikolaj Morozov találta ki nekünk, vele dolgoztunk tavaly. A balesetem miatt nem volt időnk új kűrt készíteni, bár a lassú részt kicseréltük, és a gyors részekben is majdnem mindenhol megváltoztattuk a lépéseket. Örülünk, hogy tetszett a program a közönségnek és a bíróknak is, bár igazán nagyot tavaly ütött volna. Ugyan nem tudtuk versenyen bemutatni ezt a kűrt, de azért a bírók látták az edzéseket, s egy éve nagyobb szenzációnak számított. De mi még most is nagyon szeretjük és élvezzük, s talán a közönségnek is felüdülést jelent a sok lassú program után” – nyilatkozta Hoffmann Nóra.

A magyar kettős végül a 10. helyen végzett a tallinni kontinensviadalon, vagyis teljesítette az eredeti célkitűzését. Maxim Zavozin ennek örömére rögtön meg is osztotta velünk kedvenc magyar szavát: „Pompás!”

„Nem tudom, hol tanulta, nem én mondtam neki, biztos olvasta valahol – nevetett Hoffmann. – Az edzéseink egyébként három nyelven folynak, főleg angolul, de én szorgalmasan tanulok oroszul, Max pedig magyarul. Sokat megért, s az alapvető társalgási fordulatokat meg a jégen szükséges szavakat használja is. Ez pedig igazán pompás!”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?