Telt ház lesz a rangadón

Budapest. Óriási az érdeklődés a szombati Ferencváros–Újpest focirangadó iránt. Az FTC elővételi pénztáránál tegnap zárásig több mint tízezer jegy kelt el, Újpesten még háromszáz belépő várt gazdára.
Mindenki készül.

Budapest. Óriási az érdeklődés a szombati Ferencváros–Újpest focirangadó iránt. Az FTC elővételi pénztáránál tegnap zárásig több mint tízezer jegy kelt el, Újpesten még háromszáz belépő várt gazdára.

Mindenki készül. Igaz, egy Fradi-Újpest meccs előtt nem elég, ha csak a két csapat tagjai gyakorolnak példás szorgalmatossággal. A két klub képviselői, valamint a rendfenntartók már tanácskoztak egymással.

Nyári Zsolt, a Telesport megbízott főszerkesztője elmondta, az MTV szerette volna, ha a műsorban szereplő DVSC–MTK meccs helyett a rangadót közvetíthetné, s kérte is a Fradi és az Újpest vezetőit, hogy módosítsanak a kezdési időponton – mivel 16.30 órától van műsoridő–, ám ezt a ferencvárosiak nem vállalták. És nem is vállalhatták, hiszen több mint tízezren megvették már a jegyüket, a nézők pedig úgy tudják, hogy 18.30 órakor kezdődik a meccs, s bonyolult lenne az időpontváltozásról mindenkit értesíteni.

Tegnap véglegessé vált, hogy a labdarúgó NB I 25. fordulójának mérkőzéseiből hármat élőben közvetít a televízió. Az már korábban eldőlt, hogy pénteken 16.15 órakor az m2-n látható a Győr-Zalaegerszeg, szombaton 16.30-kor pedig az m1-en Debrecen-MTK találkozó. Tegnap az MTV elnöke – a szurkolók érdekeit szem előtt tartva – erre az egy fordulóra érvényes hozzájárulást adott a Sport1-nek, így a sportcsatorna szombaton 18.30-tól egyenes adásban számolhat be a nagy érdeklődéssel várt Ferencváros-Újpest rangadóról. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?