Tavasszal jön a neheze

Alistál. Németh Zsolt versenyünk régi tippelői közé számít, de eddig nem volt szerencséje. A 15. fordulóban azonban tíz pontot szerzett, és a nyertesek között végzett. Jó teljesítményének köszönhetően feltornázta magát az élmezőnybe, és tavasszal a fődíjért is jó eséllyel szállhat harcba.

Alistál. Németh Zsolt versenyünk régi tippelői közé számít, de eddig nem volt szerencséje. A 15. fordulóban azonban tíz pontot szerzett, és a nyertesek között végzett. Jó teljesítményének köszönhetően feltornázta magát az élmezőnybe, és tavasszal a fődíjért is jó eséllyel szállhat harcba.

Könnyebb volt ez az utolsó szelvény, hogy többnyire csallóközi csapatokra kellett tippelni?

Ezen a szinten nincs lefutott mérkőzés, bárki meglephet bárkit. Most is akadt meglepetés bőven, az egyházkarcsaiak botlását szerencsére eltaláltam. A felsőbb osztályokra valamivel könnyebb tippelni, ott a játékvezetés is színvonalasabb.

A góltotóban meglepetésre voksolt.

Figyelem az egyes csapatok gólarányát, hány találatot szereznek mérkőzésenként. A paneltipp jó segítség lehet, de nem lehet mindig csak arra hagyatkozni. Én a saját fejem után megyek, most a hazaiak sikerére voksoltam, és szerencsém volt. Egyébként nem először szereztem tíz pontot, de korábban nem tudtam vele nyerni.

Felzárkózott az élmezőnybe, öt pont hátrány a listavezetővel szemben nem tűnik olyan soknak.

Kicsit későn jött a hajrá. Az éllovas előnye tényleg nem sok, de szerintem tavasszal sokkal nehezebb eltalálni a mérkőzéseket. Az első öt forduló különösen nehéz lesz, a téli szünet után sok a meglepő eredmény. A kiesés ellen küzdő csapatok is mindent megtesznek majd, hogy ne csússzanak egy osztállyal lejjebb.

Gondolt arra, hogy esetleg több szelvénnyel próbálkozna?

Fel sem merült bennem, de nem állítom, hogy szükség esetén nem használnám ki ezt a lehetőséget. Minden az eredményességtől függ. Ha jól fogok állni tavasszal, biztosan elgondolkodom a lehetőségen. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?