Taroltak a bősiek nagydíjukon

Bős |

<p>Remekeltek, kilenc elsőséget, összesen tizenkét érmet szereztek, csapatversenyben pedig az élen végeztek a tornaszervező bősiek a sorrendben tizedszer megrendezett korosztályos nemzetközi kötöttfogású tornájukon, a Csallóközi Nagydíjon.</p>

A dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban Bosznia-Hercegovina, Csehország, Fehéroroszország, Horvátország, Magyarország, Oroszország, Románia, Szerbia, Szlovénia, Ukrajna és Szlovákia huszonöt egyesületének százhetvenkilenc birkózója csatázott a győzelemért a fiatalabb és az idősebb diákok, a kadettok, a juniorok és a felnőttek mezőnyében. Több országból a válogatottak, köztük a májusban az idősebb diákok belgrádi Európa-bajnokságán jeleskedők is szőnyegre léptek. „Nem túlzok, ha azt állítom, hogy védenceink remekeltek. Sikerült a formaidőzítés, zömmel látványos szőnyegcsatákkal, győzelmekkel kápráztatták el a közönséget, teljesítették az elvárásokat. Éremtermésünk a nagy konkurenciára való tekintettel elismerésre méltó. Csupán a fiatalabb diákok korosztályában nem került bősi versenyző a dobogóra. Tegyük hozzá: csapatunk mezében ezúttal a válogatott keret bősi tagjai is csatasorba álltak” – summázta a vendéglátók helytállását Meton Krisztián, a Bősi Birkózó Sportklub elnök-főedzője.

A további dél-szlovákiai klubok képviselői sem vallottak szégyent a rangos megmérettetésen, melyen komáromi, vásárúti, dunaszerdahelyi és marcelházai birkózó is az éremszerzők közé került. A szervezők szokásukhoz híven különdíjjal jutalmazták a viadal legtechnikásabb bősi (Rohály József) és külföldi (Klányi Krisztofer, Dorog) versenyzőjét.

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy csapatversenyben is sikerült magunk mögé utasítanunk ellenfeleinket. A résztvevők visszajelzései pedig azt igazolják, hogy szervezésből is jelesre vizsgáztunk. Ebben nagy érdemük van támogatóinknak, valamint a szervezésben közreműködő szülőknek, barátoknak, akik nagyban hozzájárultak külföldön is népszerű tornánk színvonalas megrendezéséhez” – tájékoztatta lapunkat az erőpróba kedvező visszhangjáról Meton Krisztián.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?