Támadni fog a Weiss-csapat

Limasszol |

<p>Ukrajna ellen kezdi ma (18.00) szereplését Szlovákia labdarúgó-válogatottja a ciprusi négyes tornán, melynek további résztvevői Szerbia és a házigazda szigetország csapata. Szlovákia harmadszor játszik mai ellenfelével, az eddigi két összecsapás egyaránt 1:1-re végződött.</p>

Három újonc - Miroslav Stoch, Mário Pečalka, Martin Dobrotka -található Vladimír Weiss keretében, de hiányzó is akad bőven, így nem a legerősebb tizenegy áll ki a mérkőzésre. Az utolsó pillanatban esett ki a nevezettek közül sérülés miatt Hološko (Besiktas), de nem számíthat a szövetségi kapitány Zabavníkra, Saparára, Čišovskýra, Borbélyra, Jakubkóra, Mintálra és Karhanra sem. Annyit előre tudni, hogy az ukránok ellen Senecký lesz a kapus, és a középpályán Weiss a Štrba-Pečalka kettőst próbálja ki. „Pečalka már ősszel nagyon jól játszott“ - indokolta az újabb zsolnai játékos csapatba kerülését a szakvezető. „Támadni akarunk, de nem feledkezünk meg a biztonságos védekezésről. Cipruson is szeretnénk folytatni őszi sikersorozatunkat, hogy tovább növekedjen játékosaim önbizalma“ - árult el valamit a taktikából Vladimír Weiss.
Ukrajna sem játszhat a legerősebb csapatával, mert az elutazás előtt derült ki, hogy megsérült Sevcsenko, így nélküle lép pályára a válogatott. „Kellemetlen ellenféllel találkozunk. Győzni akarunk, de a vb-selejtezőkre való felkészülés során nem az eredmény az elsődleges - jegyezte meg Weiss. - A ciprusi torna nagyon jó alkalom a felkészültség felmérésére. Hosszú szünet után végre találkozhattunk, és kipróbálhatom néhány címeres mezre váró jelöltemet.“
Szlovákia várható összeállítása: Senecký-Pekarík, Škrtel, Ďurica, Čech-Štrba, Pečalka-Šesták, Kozák, Obžera-Vittek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?