Szrnka tizenhét gólja

Dunaújváros/Südstadt/Artasz. Életben tartotta negyeddöntőbe jutási esélyeit a Dunaferr a női kézilabda Bajnokok Ligája 5. fordulójában. A Ferencváros Ausztriában szenvedett minimális különbségű vereséget.
DUNAFERR–GUDME 25:20 (11:7). Legeredményesebbek: Szrnka 17, ill. Mulder 6.

Dunaújváros/Südstadt/Artasz. Életben tartotta negyeddöntőbe jutási esélyeit a Dunaferr a női kézilabda Bajnokok Ligája 5. fordulójában. A Ferencváros Ausztriában szenvedett minimális különbségű vereséget.

DUNAFERR–GUDME 25:20 (11:7). Legeredményesebbek: Szrnka 17, ill. Mulder 6. A B-csoport összecsapása az első félidőben remek hazai védekezést és egyszemélyes támadójátékot hozott. A dánok szinte csak emberelőnyben tudtak betalálni, ugyanakkor Szrnka csapata 11 találatából kilencet egymaga szerzett. Szünet után a Gudme faragott hátrányából, majd újra a dunaújvárosiak sziporkáztak. Ennek ellenére izgalmassá vált a hajrá, mert a hazaiak legjobbjai elfáradtak. Remek napot fogott ki a 20 éves Szrnka Hortenzia, aki még soha életében nem lőtt 17 gólt egy mérkőzésen.

Az állás: 1. Pogorica 6 (120:103),; 2. Dunaferr 6 (120:117); 3. Valencia 4; 4. Gudme 2.

HYPO NIEDERÖSTERREICH–FERENCVÁROS 33:32 (21:15). A legtöbb magyar gólt Farkas (12/7) dobta. Negyed óráig hol egyik, hol a másik csapat vezetett, ekkor azonban a Hypo védekezési stílust váltott, s ez nagyon meglepte a zöld-fehéreket. A szünet után a vendégek hiába próbálkoztak, felzárkóztak ugyan, de egyenlíteni nem sikerült. Ha a Fradi nem hibázott volna sokat az első félidő hajrájában, akkor már most tünnepelhetné a 8 közé jutását.

A csoport másik találkozóján: Viborg–Mislata 34:24. A csoport állása: 1. Mislata 7; 2. FTC 5; 3. Hypo 4 (143:136); 4. Viborg 4 (140:150). Az FTC az utolsó fordulóban a listavezető spanyol Mislatát fogadja.

Háromgólos vereséget szenvedett a görög Artasz otthonában a Győr a női kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Az eredmény: 28:25 (9:11). Legeredményesebbek: Győrffy, Vracsova 8-8., ill. Lovász, Görbicz 8-8.. Ha a vendégek az első félidőben biztosan őrizték minimális előnyüket, viszont a szünet után többször is létszámfölénybe kerülő görögök fordítani tudtak. A visszavágót tegnap este lapzárta után játszották.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?